Kurser

Den nye sæson er både fyldt med spændende nyheder og velkendte succeser. Prøv det nye Pulsing Barre eller afslappende Yogamind, eller forkæl din nakke og skuldre med et kursus.

Gymnastik for gravide

Hele kroppen arbejdes igennem med stræk, bevægelse og træning til inspirerende musik.

Pulsing Barre

Prøv den helt nye træningsform Pulsing Barre, der tager udgangspunkt i ballet, pilates, yoga og styrketræning.

Yogamind

På Yogamind laver vi øvelser fra både gotvedgymnastik, hathayoga, ayingaryoga og mindfulness.

Dans & Yoga

Prøv den nye kombination af dans og yoga. Mærk bevægelsesglæden ved at lære koreografier til velvalgt musik og dansetrin med inspiration hentet fra forskellige dansegenrer, bl.a. afrikansk dans og Bollywood.

Funktionel træning og yoga

Træn din styrke med funktionel træning og få større bevægelighed og ro i sindet med yoga. I funktionel træning udforsker vi de naturlige bevægelsesmønstre, og vi træner med egen kropsvægt.

Anatomi og bevægelsesanalyse

Ønsker du at fordybe dig i kroppens og i bevægelsens anatomi, repetere din anatomiske viden og forbedre din evne til at analysere bevægelser? Så er kurset her noget for dig.

Nakke/skuldre

På dette kursus vil vi arbejde med liv og frihed i nakke og skuldre. Vi tager udgangspunkt i kontakten til fødderne og bevægeligheden...

Indre Fitness med De 5 Tibetanere

De 5 Tibetanere er et anti-aging og anti-stress program som styrker kroppens selvhelbredende kraft og evne til at regenerere.

Stress af med Gotvedbevægelse

Har du ofte en stresset eller anspændt hverdag? Har du brug for at komme fra hovedet og ned i kroppen, slippe spændinger og mærke dig selv? Så er dette kursus perfekt til dig.

Sund bund

Bækkenbundstræning for kvinder. En stærk og velfungerende bækkenbund kan give dig fornemmelse af kraft, energi, stabilitet og kontrol, hvilket er betydningsfuldt for hele kroppen.

Fra Regnorm til Anakonda

Et kursus for mænd der vil have styr på musklerne og funktionen i og omkring bækkenet. Jo mere kontrol man får over kroppen, jo mere frihed får man til at gøre hvad man har lyst til.

Lær dit knæ at kende

På dette kursus får du en anatomisk og funktionel viden om dine knæ. Du instrueres i specifikke øvelser for knæet samt i øvelser, hvor resten af kroppen inddrages med henblik på at undgå overbelastning af knæene.

Fødderne – vores fundament

Fødderne bærer dig gennemsnitligt 10-15.000 skridt per dag. Ved hvert skridt trænes foden – hvis den altså får lov...

La Santa 2019

Har du lyst til en aktiv ferie med Gotvedgymnastik, socialt samvær, cykel- og vandreture, er det måske noget for dig. Det bliver 7. år i træk, hvor Gotvedinstituttet arrangerer en aktiv ferie på La Santa Sport.

Sådan tilmelder du dig

Klik på knappen “Opret dig her” nedenfor, hvis du er ny deltager. Hvis du allerede går på Gotvedinstituttet, kan du logge ind her.

Tilmelding er bindende. Ved afmelding senest 3 uger før tilbagebetales det fulde beløb.

Opret dig her