Kurser

Den nye sæson er både fyldt med spændende nyheder og velkendte succeser. Prøv det nye Pulsing Barre eller afslappende Yogamind, eller forkæl din nakke og skuldre med et kursus.

Pulsing Barre

Prøv den helt nye træningsform Pulsing Barre, der tager udgangspunkt i ballet, pilates, yoga og styrketræning.

Yogamind

På Yogamind laver vi øvelser fra både gotvedgymnastik, hathayoga, ayingaryoga og mindfulness.

Dans & Yoga

Prøv den nye kombination af dans og yoga. Mærk bevægelsesglæden ved at lære koreografier til velvalgt musik og dansetrin med inspiration hentet fra forskellige dansegenrer, bl.a. afrikansk dans og Bollywood.

Funktionel træning og yoga

Træn din styrke med funktionel træning og få større bevægelighed og ro i sindet med yoga. I funktionel træning udforsker vi de naturlige bevægelsesmønstre, og vi træner med egen kropsvægt.

Indre Fitness med De 5 Tibetanere

De 5 Tibetanere er et anti-aging og anti-stress program som styrker kroppens selvhelbredende kraft og evne til at regenerere.

Fødderne – vores fundament

Fødderne bærer dig gennemsnitligt 10-15.000 skridt per dag. Ved hvert skridt trænes foden – hvis den altså får lov...

La Santa 2019

Har du lyst til en aktiv ferie med Gotvedgymnastik, socialt samvær, cykel- og vandreture, er det måske noget for dig. Det bliver 7. år i træk, hvor Gotvedinstituttet arrangerer en aktiv ferie på La Santa Sport.

Sund bund

Bækkenbundstræning for kvinder. Kurset er til dig, der lige har født, dig i overgangsalderen og dig, der har lyst til at forbedre sexlivet ved hjælp af bækkenbundstræning.

Fra Regnorm til Anakonda

Et kursus for mænd der vil have styr på musklerne og funktionen i og omkring bækkenet. Jo mere kontrol man får over kroppen, jo mere frihed får man til at gøre hvad man har lyst til.

Nakke/skuldre

På dette kursus vil vi arbejde med liv og frihed i nakke og skuldre. Vi tager udgangspunkt i kontakten til fødderne og bevægeligheden...

Forårsretreat i Rørvig

Kom ned i gear med gotvedgymnastik, skøn natur og dejlig mad

Gotved Bootcamp på Hvideklit

Kickstart din krop med løb og gotvedgymnastik.

Lad op på smukke Skärva Herrgård

Tag med på en forfriskende og aktiv uge i det smukkeste Blekinge

Sådan tilmelder du dig

Klik på knappen “Opret dig her” nedenfor, hvis du er ny deltager. Hvis du allerede går på Gotvedinstituttet, kan du logge ind her.

Tilmelding er bindende. Ved afmelding senest 3 uger før tilbagebetales det fulde beløb.

Opret dig her