Kurser

Den nye sæson er både fyldt med spændende nyheder og velkendte succeser. Prøv det nye Pulsing Barre eller afslappende Yogamind, eller forkæl din nakke og skuldre med et kursus.

Forårsretreat i Rørvig

Kom ned i gear med gotvedgymnastik, skøn natur og dejlig mad

Lær at danse Shim Sham

Kom og lær at danse Shim Sham fra bunden. Få en skøn og lærerig lørdag med masser af dejlig musik, udfordrende trin, sved på panden og festlig stemning.

Indre Fitness med De 5 Tibetanere

De 5 Tibetanere er et anti-aging og anti-stress program som styrker kroppens selvhelbredende kraft og evne til at regenerere.

Yogamind

På Yogamind laver vi øvelser fra både gotvedgymnastik, hathayoga, ayingaryoga og mindfulness.

Dans & Yoga

Prøv den nye kombination af dans og yoga. Mærk bevægelsesglæden ved at lære koreografier til velvalgt musik og dansetrin med inspiration hentet fra forskellige dansegenrer, bl.a. afrikansk dans og Bollywood.

Funktionel træning og yoga

Træn din styrke med funktionel træning og få større bevægelighed og ro i sindet med yoga. I funktionel træning udforsker vi de naturlige bevægelsesmønstre, og vi træner med egen kropsvægt.

Sund bund

Lær at mærke din bækkenbund. Du lærer, hvordan du får fat i de rette muskler, og hvor meget træning der skal til for at vedligeholde eller genskabe balancen i bækkenbunden.

Pulsing Barre

Prøv den helt nye træningsform Pulsing Barre, der tager udgangspunkt i ballet, pilates, yoga og styrketræning.

Fødderne – vores fundament

Fødderne bærer dig gennemsnitligt 10-15.000 skridt per dag. Fødderne har stor betydning for din kropsholdning, og stærke og bevægelige fødder er vigtige for et godt fundament.

Gotved Bootcamp på Hvideklit

Kickstart din krop med løb og gotvedgymnastik.

Lad op på smukke Skärva Herrgård

Tag med på en forfriskende og aktiv uge i det smukkeste Blekinge

Sådan tilmelder du dig

Klik på knappen “Opret dig her” nedenfor, hvis du er ny deltager. Hvis du allerede går på Gotvedinstituttet, kan du logge ind her.

Tilmelding er bindende. Ved afmelding senest 3 uger før tilbagebetales det fulde beløb.

Opret dig her