Kurser

Viden, træning og fordybelse

082_632x356
Er du ny? Opret dig her!På et kursus får du mulighed for at fordybe dig i et emne og for at lære mere om dig selv. Både når man beskæftiger sig med et specifikt kropsområde eller hele kroppen i rytmisk bevægelse giver et kursus en særlig mulighed for at opleve sig selv på en ny måde.

Sådan tilmelder du dig
Klik på “tilmelding”, så kommer du til loginsiden. Hvis du allerede går på Gotvedinstituttet, indtast din e-mail og adgangskode og log ind. Hvis du er ny deltager, skal du klikke på ”Er du ny? Opret dig her”. Så kan du oprette en profil og tilmelde dit betalingskort.

Tilmelding er bindende. Ved afmelding senest 3 uger før tilbagebetales det fulde beløb.

 


Skab åndehuller i din undervisning

Kom og få inspiration og metoder til at opbygge din undervisning med en legende tilgang og lav ”rod” i dine rutiner som underviser. Her lærer du at skabe åndehuller i din undervisning og få fysisk og mentalt overskud som underviser. Læs mere her.
Undervisere: Lotte Marie Jensen og Anne Kristine van den Zaag i Ny Sal.
Pris: 810 kr.
• Lørdag 7. april 2018 kl. 10.00-14.00. Tilmelding.


Fra Regnorm til Anakonda

Et kursus for mænd der vil have styr på musklerne og funktionen i og omkring bækkenet. Jo mere kontrol man får over kroppen, jo mere frihed får man til at gøre hvad man har lyst til. Læs mere.
Underviser: Søren Ekman i Ny Sal.
Pris: 500 kr.
• Fredag 20. april 2018 kl. 17.00-20.30. Tilmelding.


Sund Bund

Bækkenbundstræning for kvinder. En stærk og velfungerende bækkenbund kan give dig fornemmelse af kraft, energi, stabilitet og kontrol, hvilket er betydningsfuldt for hele kroppen. Læs mere.
Underviser: Mette Bøeg i Ny Sal.
Pris: 685 kr.
• Lørdag 21. april 2018 kl. 10.00-15.00. Tilmelding.


GMB Vitamin Workshop

På denne GMB Vitamin Workshop vil du blive guidet igennem forskellige innovative bevægelses-mønstre, med fokus på at skabe en ”mindful” tilgang til træningen/øvelserne. Dette vil give øget opmærksomhed på, og forbedring af din styrke, bevægelighed og motoriske kontrol. Læs mere.
Underviser: Edith Maria Hornshøj Laugesen i Gammel sal
Pris: 400 kr.
• Lørdag 21. april 2018 12.30-15.30.
Kurset er desværre udsolgt!


Indre Fitness med De 5 Tibetanere

Kursus 1
Dette kursus giver dig en grundig indføring i De 5 Tibetanere både praktisk og teoretisk. Gotvedgymnastik og afspændingen skaber sammen med De 5 Tibetanere en perfekt balance mellem kroppens indre og ydre virkelighed. Læs mere.
Underviser: Ullamai Rose Danielsen i Ny sal.
Pris: 520 kr.
• Kurset er afholdt.

Kursus 2
Dette kursus er for dig som har deltaget i kursus 1 eller har anden erfaring med at arbejde med de 5 Tibetanere. Læs mere.
Underviser: Ullamai Rose Danielsen i Ny sal.
Pris: 520 kr.
• Kurset er afholdt.

Kursus 3
Dette kursus er for dig som har deltaget i kursus 2 eller har anden erfaring med at arbejde med de 5 Tibetanere. Læs mere.
Underviser: Ullamai Rose Danielsen i Ny sal.
Pris: 520 kr.
• Søndag 22. april 2018 kl. 10.00-14.00. Tilmelding


Fødderne – vores fundament

Fødderne bærer dig gennemsnitligt 10-15.000 skridt per dag. Ved hvert skridt trænes foden – hvis den altså får lov. Fødderne er heldigvis et af de områder, hvor træning ret hurtigt giver resultater, og det er aldrig for sent at komme i gang. Læs mere.
Underviser: Mette Bøeg i Ny Sal.
Pris: 550 kr.
• Fredag 25. maj 2018 kl. 16.00-19.00. Tilmelding.


Træning med krop og hjerne

Hjerneforskning viser, at vi har svært ved at koncentrere os i mere end 15 minutter ad gangen, og at fysisk aktivitet får os til bedre at huske det, vi lærer. Forskningen viser også, at den fysiske aktivitet skal ligge i direkte forlængelse af indlæring for at have den optimale effekt. Kurset henvender sig til undervisere i bevægelse, fysioterapeuter, psykomotoriske terapeuter og idrætslærere.
Undervisere: Søren Ekman og Jens Bo Nielsen.
Pris: 810 kr.
• Lørdag 26. maj 2018 kl. 10.00-15.00. Tilmelding.


Gotved Bootcamp Skagen

Tag med på Skagen Boot camp og fire dejlige dage med Gotvedgymnastik og yoga i skønne naturomgivelser. Det er en perfekt mulighed for at styrke kroppen, og der er tid til afslapning, ro, fordybelse og lange gå- eller cykelture i naturen.
• 13-17. august 2018. Læs mere.


Lær dit knæ at kende

På dette kursus får du en anatomisk og funktionel viden om dine knæ. Du instrueres i specifikke øvelser for knæet samt i øvelser, hvor resten af kroppen inddrages med henblik på at undgå overbelastning af knæene.
Underviser: Mette Bøeg og Dorte Mølgaard i Ny Sal.
Pris: 900 kr.
• Søndag 18. november 2018 kl. 10-14. Tilmeld