Kurser

Den nye sæson er både fyldt med spændende nyheder og velkendte succeser. Prøv det nye Pulsing Barre eller afslappende Yogamind, eller forkæl din nakke og skuldre med et kursus.

Pulsing Barre

Prøv den helt nye træningsform Pulsing Barre, der tager udgangspunkt i ballet, pilates, yoga og styrketræning.

Yogamind

På Yogamind laver vi øvelser fra både gotvedgymnastik, hathayoga, ayingaryoga og mindfulness.

Fri bevægelighed i nakke/skuldre

Effektive øvelser til skulder og nakke

Lær at danse Shim Sham

Kom og vær med til at lære dansen Shim Sham fra bunden. Shim Sham er en festlig og swingende stepdans, som danses i fællesskab med andre på danseklubber i hele verden.

Gotvedgymnastik og stræk

Fascia/bindevævstræning for en stærk og smidig krop.

Ryggens dag 2019

Gratis kursus: Har du smerter eller gener i ryggen, så kom til ryggens dag, hvor de studerende på bevægelsespædagoguddannelsen står for en wokshop med fokus på viden og øvelser for ryggen.

Indre Fitness med De 5 Tibetanere

De 5 Tibetanere er et anti-aging og anti-stress program som styrker kroppens selvhelbredende kraft og evne til at regenerere.

Fra regnorm til anakonda

Et kursus for mænd, der vil have styr på musklerne og funktionen i og omkring bækkenet. Den nyeste forskning viser, at det ikke kun er vores evne til at holde tæt, der er afhængig af bækkenbundsmusklerne. En veltrænet bækkenbund gavner også rejsningen.

Fødderne – vores fundament

Fødderne bærer dig gennemsnitligt 10.000 skridt per dag. Fødderne har stor betydning for din kropsholdning, og stærke og bevægelige fødder er vigtige for et godt fundament.

Sund Bund

På dette kursus lærer du at mærke din bækkenbund, og om bækkenbundsmusklerne arbejder som de skal. Du lærer, hvordan du får fat i de rette muskler og hvor meget træning, der skal til for at vedligeholde eller genskabe balancen i bækkenbunden.

Lad op på smukke Skärva Herrgård

Tag med på en forfriskende og aktiv uge i det smukkeste Blekinge

Gotved Bootcamp - Hotel Hvideklit Skagen

Kickstart din krop efter sommeren med et ophold i det lyse Skagen, fyldt med gymnastik, bevægelse og sammenhold.

Sådan tilmelder du dig

Klik på knappen “Opret dig her” nedenfor, hvis du er ny deltager. Hvis du allerede går på Gotvedinstituttet, kan du logge ind her.

Tilmelding er bindende. Ved afmelding senest 3 uger før tilbagebetales det fulde beløb.

Opret dig her