Søren Ekman

Søren Ekman underviser gotvedgymnastik

I min undervisning lægger jeg vægt på musikkens kvalitet, og bruger tit musik med lidt kant. Jeg kan godt lide kontraster – både i musik og bevægelser. Hos mig kommer du derfor til at bevæge dig både roligt med stor opmærksomhed, men også energisk, hurtigt og kraftfuldt. Jeg fokuserer ofte på et tema over en periode. Jeg synes, det gør det nemmere at koncentrere sig om bevægelserne, når man har øvet dem over et par gange.

Jeg er uddannet bevægelsespædagog i 1989 og har desuden taget et kursus i Strategi og planlægning ved Pædagogisk Universitet 1998. Derudover er jeg medstifter af BAKS (Bevægelse, Arbejde, Krop og Sammenhæng).

Jeg har undervist på Gotvedinstituttet siden 1990 og fra 1991 også på uddannelsen til bevægelsesunderviser og massør. Jeg var leder af uddannelsen fra 1995 til 2000, og har siden 2000 været direktør for Gotvedinstituttet.

Jeg holder kurser i bevægelse i hele landet. Jeg holder desuden kurser og workshops om mandens bækkenbund – blandt andet for sundhedspersonale. Jeg tilbyder enetimer, hvor man kan få tilrettelagt et personligt træningsprogram til bækkenbunden samt resten af kroppen.

Jeg er desuden forfatter til bogen “Fra regnorm til anakonda – den mandlige bækkenbunds muskler og funktion” (2006) og dvd’en af samme navn. Derudover har jeg sammen med underviser og udviklings- og kursusleder Henriette Bolt udgivet dvd’erne ”I form på 2 m2” og ”Barfodsgymnastik”, og sammen med fysioterapeut Lone Schaadt dvd’en ”Træn din balance”.

Telefon: 28881650

Email: ekman@gotved.dk