Praktisk information

Find information nedenfor.

Vigtigt! Udmeldelse under coronakrisen

Vi er i en situation, hvor det gælder om at redde så mange institutioner og virksomheder som muligt.

På Gotvedinstituttet har vi valgt at fortsætte med at betale løn til undervisere, administration og rengøring, så vi har forudsætningerne for at starte igen, når vi kan. Det sikrer bl.a., at du som deltager på et af gymnastikholdene ved, hvilken underviser der underviser dig, når krisen er ovre.

Derfor appellerer vi til vores medlemmer om at fortsat at være tilmeldt, selvom mulighederne for at give erstatningstimer i salene skrumper i takt med at nedlukningen af instituttet fortsætter.

Eventuel udmeldelse kan ske fra dags dato, men desværre kan vi ikke tilbyde at holde pladsen på holdet.

Tilmelding og betaling

Tilmeld dig vores ugentlige hold eller nogle af de mange, spændende kurser, vi afholder året rundt. Hvis du ikke kan klikke på tilmeld, er holdet fyldt. Er du ny kunde, skal du oprette en profil, før du tilmelder dig.

Vi har to sale, Ny Sal og i Gammel Sal. Du kan booke flere lektioner, efter at have betalt for den første. Du skal blot lukke bookingvinduet uden at logge ud, hvorefter går du ind i kalenderen og booker den næste. Venligst vis kvittering for enkeltbooking til underviseren på telefon eller udskrift.

Du kan til- og framelde dig når som helst. Når du vælger ”Tilmeld måned” som din online betalingsform, kan du begynde med det samme. Du betaler for resten af denne måned samt den næste måned. Hvis du først ønsker at starte den 1., skal du give kontoret besked inden tilmelding. Framelding skal ske skriftligt med en måneds varsel til kontor@gotved.dk.

Du kan betale med Dankort, Visa eller Visa/Dankort. Vi modtager desværre ikke Mastercard eller andre former for kreditkort.

NB! Når du vælger ”Tilmeld månedsvis betaling”, betaler du nu for resten af indeværende måned og næste måned. Herefter trækkes du hver d. 2. i måneden til og med 2. juni.
Når du tilmelder dig den ny sæson før sæsonstart og vælger at betale for hele sæsonen på én gang, opnår du en besparelse på 10 kr. pr. måned i forhold til månedsvis betaling.

Priser

Du kan finde priser på vores hold og kurser under hver enkelt holdbeskrivelse. Se vores hold- og kursusoversigt

Omklædning

Gammel Sal har to omklædningsrum med stort fælles bruserum i kælderen. Der er adgang til omklædningen ca. 20 minutter før og efter gymnastiktimen. I Ny Sal er der ét omklædningsrum, og til visse hold benyttes læreromklædning i kælderen som supplement. På 3. sal er der desværre kun én bruser, men har du brug for et bad, kan det som regel lade sig gøre i kælderen. I Ny sals omklædningsrum er der adgang ca. 10-15 før og efter gymnastiktimen.

Den sidste, som går ind i salen ved timens begyndelse, sørger for, at døren til hovedtrappen er låst. Hav altid værdigenstande med ind i salen. Husk at slukke mobiltelefonen.

Medbring

Medbring et håndklæde, der af hygiejniske grunde lægges over de madrasser, vi bruger i salene. Du kan også medbringe en flaske til vand. Gotvedgymnastik udføres fint på bare tæer, men du kan også bruge skridsikre strømper eller indendørs sko. I Ny Sal er der gulvvarme om vinteren.

Afbud

Kurser: Ved afmelding senest tre uger før kursusstart refunderes det fulde beløb.

Hold: Din tilmelding til hold er gældende til og med juni 2020. Ønsker du at blive udmeldt før, skal det ske skriftligt til kontoret. Vi har en udmeldelsesfrist på en måned gældende fra den kommende 1. i måneden.

Ønsker du at beholde din plads på et hold i den efterfølgende sæson, skal du være tilmeldt dit hold til og med den 31. maj næste år.

Afmelding sker efter aftale med kontoret, og skulle man her have betalt for hele sæsonen, refunderes det resterende beløb.

Rabatter

Du kan opnå forskellige typer rabat på Gotvedinstituttet:

1) Når du tilmelder dig den ny sæson før sæsonstart og vælger at betale for hele sæsonen på én gang, opnår du en besparelse på 10 kr. pr. måned i forhold til månedsvis betaling.

2) Hvis du deltager på flere hold, får du rabat på 60 kr. pr. ekstra hold pr. måned. Da rabatten ikke trækkes automatisk, skal du kontakte kontoret.

3) Hvis du deltager på et hold, kan du også opnå rabat ved at skaffe en ny deltager til hold. Her sparer du en måneds kontingent. Kontakt kontoret for yderligere information.

4) Alle studerende får 50% studierabat på alle hold og kurser. Send en mail til kontoret om, hvilket hold du er tilmeldt, kopi af studiekort og kontonummer.

Sæson og lukkedage

Sæsonen går fra 26. august 2019 til 22. juni 2020. Der er ferielukket på helligdage, og juleferie fra og med 21. december til og med 2. januar. Der er påskeferie fra den 7. – 13. april 2020 begge dage inkl. Gotvedinstituttet holder hverken efterårsferie eller vinterferie.

Aflysning

Aflysninger sker meget sjældent på Gotvedinstituttet. I tilfælde af sygdom lykkes det os i de fleste tilfælde at finde en vikar blandt vores dygtige kolleger, der alle er uddannet bevægelsespædagoger. I de få tilfælde vi er nødt til at aflyse en time, f.eks. ved akut opstået sygdom, får du en erstatningstime på et af vores øvrige, ledige hold. Se holdoversigten her og kontakt kontoret for at aftale, hvornår du vil have erstatningstimen.

Parkering

Du kan parkere på Vodroffsvej og i sidegaderne. Se Frederiksberg kommunes parkeringsregler her.

Erstatningstimer

På Gotvedinstituttet udbyder vi en særlig service : Du kan få erstatningstime, hvis du er forhindret i at deltage på dit faste hold. Hold, der er åbne for erstatningstimer, er mærket med “erstatningstimer” med grøn skrift i det enkelte holds visning. Du skal altså klikke ind på “Læs mere” under hvert enkelt hold for at se, om vi udbyder erstatningstimer.
Når du skriver til kontoret for at arrangere en erstatningstime, er det en god idé at have flere ønsker som alternativ. Vi anbefaler, at du arrangerer erstatningstimer hurtigst muligt efter tabt time. Vær opmærksom på, at de ikke kan overføres til næste sæson, og at vi tilbyder én erstatningstime pr. tabt time. Hvis du ikke møder op til erstatningstimen, bortfalder muligheden. Det samme gør sig gældende selvom du melder afbud til din erstatningstime.
Er du tilmeldt et kursus, der har faste ugentlige træninger, så har du også her mulighed for at booke erstatningstimer på et af vores gymnastikhold, mærket.

Sådan gør du

Kontakt venligst kontoret, hvis du vil booke erstatningstimer. Skriv til kontor@gotved.dk og oplys følgende:
• Navn
• Hold du er tilmeldt (ugedag og tidspunkt)
• Dit fravær (dato)
• De hold du ønsker som erstatning (dato og tidspunkt)
Vigtigt: Afvent bekræftelse fra kontoret på, at du har fået plads på holdet.