Praktisk information

Tilmelding og betaling

Du kan tilmelde dig vores hold eller kurser her. Du skal oprette en profil, før du kan tilmelde dig.

Ved enkeltbooking er det muligt at booke flere lektioner, efter du har betalt for den første. Du skal blot lukke bookingvinduet uden at logge ud, hvorefter går du ind i kalenderen og klikker på den næsten ønskede booking. Venligst vis kvittering for enkeltbooking til underviseren på papir eller telefon.

Du kan til- og framelde dig når som helst. Når du vælger ”Tilmeld måned” som din betalingsform, kan du begynde med det samme. Dit første træk dækker resten af indeværende måned samt den kommende. Herefter trækkes du hver d. 2. i måneden, til og med juni måned. Hvis du først ønsker at starte den kommende 1., skal du give kontoret besked inden tilmelding.

Ønsker du at stoppe, før sæsonen er slut, kan du melde dig ud med en måneds varsel fra den kommende 1. ved at skrive en mail til kontor@gotved.dk.

Du kan betale med Dankort, Visa eller Visa/Dankort samt Mastercard.

Ved betaling via Mobilepay: 33264
Ved betaling via bank: 8401-1070616

Priser

Puls & styrke samt Træning & balance
45 min. | 60 min. | 75 min.
Hel sæson:
3250 kr. | 4500 kr. | 4800 kr.
Månedsvis betaling:
325 kr. | 450 kr. | 480 kr.
Enkeltlektion:
110 kr. | 130 kr. | 135 kr.

Rolig træning
45 min. | 60 min.

Hel sæson:
3600 kr. | 4800 kr.
Månedsvis betaling:
360 kr. | 480 kr.
Enkeltlektion:
115 kr. | 135 kr.

Klippekort
10 klip:
1250 kr. (125 kr. pr. klip)

5 klip:
650 kr. (130 kr. pr. klip)

Sale og omklædning

Vi har to sale: Ny Sal og Gammel Sal

Gammel Sal har to omklædningsrum med stort fælles bruserum i kælderen. Der er adgang til omklædningen cirka 20 minutter før og efter gymnastiktimen. Gulvet i badet kan være glat, når det bliver vådt. Det er ikke muligt med ny belægning, der både er skridsikker og hygiejnisk.
Den bedste løsning hvis du er utryg ved at gå på det våde gulv i badet er, at du tager et par skridsikre badesko/tøfler på.

I Ny Sal er der ét omklædningsrum, og til visse hold benyttes læreromklædning i kælderen som supplement. På 3. sal er der desværre kun én bruser, men har du brug for et bad, kan det som regel lade sig gøre i kælderen. I omklædningsrummet til Ny Sal er der adgang cirka 10-15 minutter før og efter gymnastiktimen.

Den sidste, som går ind i salen ved timens begyndelse, sørger for, at døren til hovedtrappen er låst. Hav altid værdigenstande med ind i salen eventuelt i de små hørposer, der hænger i omklædningen. Husk at slukke mobiltelefonen.

Medbring

Medbring et håndklæde, der kan lægges over de træningsmåtter, vi bruger i salene. Du kan også medbringe en flaske til vand. Gotvedgymnastik udføres fint på bare tæer, men du kan også bruge skridsikre strømper eller indendørs sko. I Ny Sal er der gulvvarme om vinteren.

Udmelding/afbud

Hold: Din tilmelding til hold er gældende til og med juni 2025. Ønsker du at blive udmeldt før, skal det ske skriftligt til kontoret. Vi har en udmeldelsesfrist på en måned gældende fra den kommende 1. i en given måned. Har du betalt for hele sæsonen, refunderes det resterende beløb.

Vil du være sikret en plads på dit nuværende hold i den næste sæson, skal du være tilmeldt til og med den 31. maj.

Workshops og kurser: Ved afmelding senest to uger før kursusstart refunderes det fulde beløb – herefter er tilmeldingen bindende.

Rejser og ture: Afbudsfristen er forskellig og oplyses seperat. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontoret.

Enkeltbooking: Du kan annullere din booking op til 24 timer før timens start ved at skrive til kontoret og få det fulde beløb retur. Herefter er din booking bindende.

Rabatter

Du kan opnå forskellige typer rabat på Gotvedinstituttet:

1) Hvis du deltager på flere hold, får du rabat på 80 kr. pr. ekstra hold pr. måned. Rabatten trækkes ikke automatisk og du skal derfor kontakte kontoret.

2) Hvis du deltager på et hold, kan du også opnå rabat ved at skaffe en ny deltager til et gymnastikhold. Her sparer du en måneds kontingent på et gymnastikhold. Kontakt kontoret for yderligere information.

3) Alle studerende får 50% studierabat på hold, kurser og workshops. Send en mail til kontoret om, hvilket hold du er tilmeldt, kopi af studiekort og kontonummer.

Sæson og lukkedage


Sæsonen 2024/2025 løber fra 26. august 2024 til og med 23. juni 2025.
 
Juleferie: Fra og med 23. december 2024 til og med 5. januar 2025.

Påskeferie: Fra og med 15. april til og med 21. april 2025.

Helligdage: Kristi Himmelfartsdag 29. maj 2025, 2. Pinsedag 9. juni 2025.

Kontoret
Kontorets åbningstider:
Mandag kl. 13.00–16.30.
Tir-ons-torsdag kl. 10.00–13.00

Kontoret holder sommerferielukket fra og med uge 27 til og med uge 32.

Aflysning

Der er meget sjældent aflysninger på instituttet. I tilfælde af sygdom lykkes det os i de fleste tilfælde at finde en vikar blandt vores dygtige kolleger, der alle er uddannet bevægelseundervisere. I de få tilfælde, hvor vi er nødt til at aflyse undervisning, sender vi en besked på mail og/eller sms og giver en erstatningstime på et af vores øvrige, ledige hold.

Parkering

Du kan parkere på Vodroffsvej og sidegaderne.

Se Frederiksberg kommunes parkeringsregler her.

Erstatningstimer

Du kan få erstatningstime, hvis du er forhindret i at deltage på dit faste hold. Hold, der er åbne for erstatningstimer, er mærket med kategorien “erstatningstræning”. Du finder holdene ved at bruge filteret på holdvisningssiden.

Du skal skrive eller ringe til kontoret for at arrangere en erstatningstime. Vi anbefaler, at du arrangerer dine erstatningstimer hurtigst muligt efter en mistet undervisningsgang. Vær opmærksom på, at erstatningstimer ikke kan overføres til næste sæson, og at vi tilbyder én erstatningstime pr. tabt time. Hvis du ikke møder op til erstatningstimen, bortfalder muligheden. Det samme gør sig gældende, selvom du melder afbud til din erstatningstime.

Er du tilmeldt et kursus, der har faste ugentlige undervisningsgange, har du også mulighed for at booke erstatningstimer på et af vores gymnastikhold.

Sådan gør du
Skriv til kontor@gotved.dk og oplys følgende:
• Navn
• Hold du er tilmeldt (ugedag og tidspunkt)
• Dit fravær (dato)
• De hold du ønsker som erstatning (dato og tidspunkt)

Vigtigt: Afvent bekræftelse fra kontoret på, at du kan komme som erstatningsgæst på det ønskede hold!

Lejeplads

Hvis du ved, du ikke kan deltage på dit hold i en længere periode (mellem to og seks måneder), kan du leje din plads ud.

Skriv eller ring til kontoret i god tid – så tjekker vi, om der er venteliste på holdet (de har nemlig altid førsteret) – ellers er du selv ansvarlig for at finde en, der vil leje din plads.