Praktisk information

Find information nedenfor.

Tilmelding og betaling

Tilmeld dig vores ugentlige hold eller nogle af de mange, spændende kurser, vi afholder året rundt. Hvis du ikke kan klikke på tilmeld, er holdet fyldt. Er du ny kunde, skal du oprette en profil, før du tilmelder dig.

Vi har to sale, Ny Sal og i Gammel Sal. Du kan booke flere lektioner, efter at have betalt for den første. Du skal blot lukke bookingvinduet uden at logge ud, hvorefter går du ind i kalenderen og booker den næste. Venligst vis kvittering for enkeltbooking til underviseren på telefon eller udskrift.

Du kan til- og framelde dig når som helst. Når du vælger ”Tilmeld måned” som din online betalingsform, kan du begynde med det samme. Du betaler for resten af denne måned samt den næste måned. Hvis du først ønsker at starte den 1., skal du give kontoret besked inden tilmelding. Framelding skal ske skriftligt med en måneds varsel til kontor@gotved.dk.

Du kan betale med Dankort, Visa eller Visa/Dankort samt Mastercard.

NB! Når du vælger ”Tilmeld månedsvis betaling”, betaler du for undervisning i den sidste uge af august samt september. Herefter trækkes du hver d. 2. i måneden til og med 2. juni.

Ved betaling via Mobilepay: 33264
Ved betaling via bank: 8401-1070616

Priser

Puls & styrke samt Træning & balance:
45 min. | 60 min. | 75 min.
Hel sæson:
3000 kr. | 4150 kr. | 4450 kr.
Månedsvis betaling :
300 kr. | 415 kr. | 445 kr.
Enkeltlektion:
100 kr. | 120 kr. | 125 kr.

Rolig træning:
45 min. | 60 min.

Hel sæson:
3350 kr. | 4450 kr.
Månedsvis betaling :
335 kr. | 445 kr.
Enkeltlektion:
105 kr. | 125 kr.

Omklædning

Gammel Sal har to omklædningsrum med stort fælles bruserum i kælderen. Der er adgang til omklædningen ca. 20 minutter før og efter gymnastiktimen. I Ny Sal er der ét omklædningsrum, og til visse hold benyttes læreromklædning i kælderen som supplement. På 3. sal er der desværre kun én bruser, men har du brug for et bad, kan det som regel lade sig gøre i kælderen. I Ny sals omklædningsrum er der adgang ca. 10-15 før og efter gymnastiktimen.

Den sidste, som går ind i salen ved timens begyndelse, sørger for, at døren til hovedtrappen er låst. Hav altid værdigenstande med ind i salen. Husk at slukke mobiltelefonen.

Medbring

Medbring et håndklæde, der af hygiejniske grunde lægges over de madrasser, vi bruger i salene. Du kan også medbringe en flaske til vand. Gotvedgymnastik udføres fint på bare tæer, men du kan også bruge skridsikre strømper eller indendørs sko. I Ny Sal er der gulvvarme om vinteren.

Udmelding

Kurser: Ved afmelding senest tre uger før kursusstart refunderes det fulde beløb.

Hold: Din tilmelding til hold er gældende til og med juni 2023. Ønsker du at blive udmeldt før, skal det ske skriftligt til kontoret. Vi har en udmeldelsesfrist på en måned gældende fra den kommende 1. i måneden.

Ønsker du at beholde din plads på et hold i den efterfølgende sæson, skal du være tilmeldt dit hold til og med den 31. maj næste år.

Udmelding sker efter aftale med kontoret, og skulle man her have betalt for hele sæsonen, refunderes det resterende beløb.

Rabatter

Du kan opnå forskellige typer rabat på Gotvedinstituttet:

1) Hvis du deltager på flere hold, får du rabat på 80 kr. pr. ekstra hold pr. måned. Da rabatten ikke trækkes automatisk, skal du kontakte kontoret.

2) Hvis du deltager på et hold, kan du også opnå rabat ved at skaffe en ny deltager til hold. Her sparer du en måneds kontingent. Kontakt kontoret for yderligere information.

3) Alle studerende får 50% studierabat på alle hold og kurser. Send en mail til kontoret om, hvilket hold du er tilmeldt, kopi af studiekort og kontonummer.

Sæson og lukkedage

Gotvedinstituttet holder hverken efterårsferie eller vinterferie.

Sæsonen 2022/23 går fra 25. august 2022 til og med 19. juni 2023. Der er ferielukket på helligdage.
 
Juleferie: Fra og med 22. december – 1. januar 2023.

Påskeferie: Fra og med 4. – 10. april 2023.

Helligdage: Store Bededag 5. maj 2023, Kristi Himmelfartsdag 18. maj 2023, 2. Pinsedag 29. maj 2023.

Kontoret
Kontorets åbningstider:
Mandag kl. 13.00–16.30.
Tir-ons-torsdag kl. 10.00–13.00.

Aflysning

Aflysninger sker meget sjældent på Gotvedinstituttet. I tilfælde af sygdom lykkes det os i de fleste tilfælde at finde en vikar blandt vores dygtige kolleger, der alle er uddannet bevægelseundervisere. I de få tilfælde vi er nødt til at aflyse en time, f.eks. ved akut opstået sygdom, får du en erstatningstime på et af vores øvrige, ledige hold. Se holdoversigten her og kontakt kontoret for at aftale, hvornår du vil have erstatningstimen.

Parkering

Du kan parkere på Vodroffsvej og i sidegaderne. Se Frederiksberg kommunes parkeringsregler her.

Erstatningstimer

På Gotvedinstituttet udbyder vi en særlig service : Du kan få erstatningstime, hvis du er forhindret i at deltage på dit faste hold. Hold, der er åbne for erstatningstimer, er mærket med kategorien “erstatningstræning”. Du finder holdene ved at søge dem frem i filteret på holdvisningssiden.
Når du skriver til kontoret for at arrangere en erstatningstime, er det en god idé at have flere ønsker som alternativ. Vi anbefaler, at du arrangerer erstatningstimer hurtigst muligt efter tabt time. Vær opmærksom på, at de ikke kan overføres til næste sæson, og at vi tilbyder én erstatningstime pr. tabt time. Hvis du ikke møder op til erstatningstimen, bortfalder muligheden. Det samme gør sig gældende selvom du melder afbud til din erstatningstime.
Er du tilmeldt et kursus, der har faste ugentlige træninger, så har du også her mulighed for at booke erstatningstimer på et af vores gymnastikhold, mærket.

Sådan gør du

Kontakt venligst kontoret, hvis du vil booke erstatningstimer. Skriv til kontor@gotved.dk og oplys følgende:
• Navn
• Hold du er tilmeldt (ugedag og tidspunkt)
• Dit fravær (dato)
• De hold du ønsker som erstatning (dato og tidspunkt)
Vigtigt: Afvent bekræftelse fra kontoret på, at du har fået plads på holdet.