Sund Bund – et bækkenbundskursus for kvinder

Bækkenbundskursus for kvinder. Du lærer, hvordan du får fat i de rette muskler, og hvor meget træning, der skal til for at vedligeholde eller genskabe balancen i bækkenbunden.

Bækkenbunden skal være velkoordineret, stærk og udholdende. En velfungerende bækkenbund kan give dig en fornemmelse af kraft, energi, stabilitet og kontrol, hvilket er betydningsfuldt for hele kroppen. Hver gang trykket i bughulen forøges, spændes bækkenbundsmusklerne reflektorisk, vel at mærke hvis de er velkoordinerede og i balance.

På dette bækkenbundskursus lærer du at mærke din bækkenbund, og om bækkenbundsmusklerne arbejder som de skal. Du lærer, hvordan du får fat i de rette muskler og hvor meget træning, der skal til for at vedligeholde eller genskabe balancen i bækkenbunden.

Kurset henvender sig til dig, der mærker, at du ikke har den samme kontrol, styrke og sansning  i bækkenbunden som tidligere.Måske du lige har født, måske er du påvirket af overgangsalderen/alderen, eller du har lyst til at forbedre sexlivet ved hjælp af bækkenbundstræning. Der kan være mange årsager til problemer med bækkenbunden, og ofte er der mere end én brik i puslespillet.

På kurset arbejder vi med at integrere bækkenbundstræningen i din hverdag. Du får forøget kropslig opmærksomhed og større teoretisk viden om bækkenbunden, og sammenhængen mellem bækkenbunden og kroppen som helhed bliver tydeligere og træningen bedre.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at skrive til underviseren, Mette Bøeg: mb@privatklinikken.com