Vandretur til Arboretet

Tag med på vandretur til Arboretet i Hørsholm og oplev de smukke rhododendronbuske i fuldt flor.

Tag med vores bevægelseslærer og rejseleder Henriette Bolt på vandretur til Arboretet i Hørsholm, når de forskellige arter af rhododendron folder sig smukkest ud.

Vi mødes på Vedbæk station kl. 10.00 og går gennem Folehave skov til Arboretet. Medbring madpakke og noget at drikke. Vi er tilbage på Vedbæk station cirka kl. 14.00.

Priser

Det koster 100 kr. at være med på turen.

Ønsker du at støtte Gotvedinstituttets pædagogiske arbejde med at udbrede sund bevægelse, kan du vælge en pris på 300 kr. som er inklusiv en donation på 200 kr. til instituttet. Læs mere om donationer og hvorfor de betyder så meget for os her.

På forhånd tak til jer, der vælger at støtte os!

Tilmeld dig her:

Tilmelding uden donation til 100 kr.

Tilmelding med donation til 300 kr.

Arboretet i Hørsholm

Arboretet i Hørsholm blev etableret i 1936 som en udvidelse af Forstbotanisk Have i Charlottenlund med det formål at understøtte undervisningen i skovbrugs- og havebrugsbotanik.

Arboretet bruges stadig i forbindelse med undervisning i botanik- og planteanvendelse på Københavns Universitet. Den unikke samling af træer og buske benyttes også til forskellige nationale og internationale forskningsprojekter.

Samlingen er med sine cirka 2000 arter den største samling af træer og buske i Danmark.

Arboretet i april og maj

De forskellige planter har hver deres egenart, der gør dem til noget helt specielt. Det kan være blomstringstidspunktet, en iøjnefaldende bark, særprægede blomster eller andet. I april og maj er det særlige de smukke rhododendronbuske, der er et besøg værd!