Massage og personlig træning

Behandling, velvære og afspænding

Gotvedinstituttet tilbyder både massage og personlig træning, når du har behov for ekstra hjælp til kropslige udfordringer. De fleste af vores massører udbyder også enetimer til personlig træning. Du skal blot oplyse ved ankomsten, om du ønsker massage eller personlig træning.

Massage på Gotvedinstituttet

Vi kalder vores massage for gotvedmassage, da det er en dynamisk, opbyggende og afspændende massageform, der giver opmærksomhed, styrke, energi og velvære i kroppen.

Vores massage er udviklet på uddannelsen til bevægelsesunderviser og massør, og alle vores bevægelsesundervisere er uddannede i at give gotvedmassage. Den er sammensat af klassisk massage, shiatsumassage og intuitiv massage med supplerende kurser i triggerpunktmassage og kraniosakralterapi.

Er du ny på instituttet, skal du oprette en profil, før du tilmelder dig.

Tre variationer af gotvedmassage

Vi tilbyder tre forskellige længder på gotvedmassagen. Her kan du læse om, hvad hver enkelt type vil indeholde. Selvfølgelig tilpasset efter dit behov.

30 minutters massage:
Hver fredag morgen tilbyder Steffen Adamsen en halv times massage til dig, der vil godt i gang med dagen, og som har et specifikt område på kroppen, du gerne vil have arbejdet igennem. Massagen vil være målrettet dit problemområde.

1 times massage:
Hver dag udbyder vores forskellige massører en standard gotvedmassage af en times varighed, hvor vi har tid til grundig indføling og behandling for hele kroppen. Hvis du har behov for det, vil vi tale om øvelser og kropsholdningsarbejde, som du kan tage med hjem og arbejde videre med. 

1,5 times massage:
Hver fredag tilbyder Steffen Adamsen halvanden times skræddersyet gotvedmassage. Med udgangspunkt i dine erfaringer og ønsker, giver massøren dig en nuanceret behandling, der er målrettet bedring af gener, symptomer og stress i kroppen. Her er der god tid til samtale omkring historikken med fx smerter, tidligere skader, som stadig plager og andre kropslige udfordringer. Ud over massagen er der tid til, at massøren foreslår fx øvelser og hjælp til kropsholdningen eller forslag til ændrede arbejdsstillinger.  

Er du ny på instituttet, skal du oprette en profil, før du tilmelder dig.

Massage og corona

Massage på Gotvedinstituttet skal være en tryg og behagelig oplevelse. Grundet corona-situationen tager vi selvfølgelig vores forholdsregler og følger en række retningslinjer:

– Vi bruger handsker
– Begge parter bruger mundbind, når klienten ligger på ryggen Hvis klienten ikke har et mundbind med, kan det købes for 25, – kr. via Mobilepay
– Briksen bliver sprittet af mellem hver klient
– Alle vandrette overflader bliver rengjort hver dag

Personlig træning

Få et personligt træningsprogram, og lær din krop at kende. Personlig træning øger din kropslige opmærksomhed for derved at forebygge og aflaste kropslige gener. Du kan booke tid hos en af vores undervisere med faste tider i kalenderen eller ringe og lave en tid efter aftale.

Book tid til personlig træning

Er du ny på instituttet, skal du oprette en profil, før du tilmelder dig.
Personlig træning efter aftale
En række af underviserne på Gotvedinstituttet udbyder enetimer til personlig træning efter telefonisk aftale. Ring og aftal en tid:

Henriette Bolt tlf. 28 88 16 44
Søren Ekman tlf. 35 35 16 50
Sirid Nolsøe tlf. 40 41 70 32
Karen Pedersen tlf. 20 66 09 49
Ullamai Rose Danielsen tlf. 20 55 85 05

Priser og praktisk information

En massagebehandling på 30 minutter koster 365 kr.
En standard massagebehandling eller en enetime med personlig træner (60 min.) koster 670 kr.
En udvidet massagebehandling på 90 minutter koster 1005 kr. 
Bliver du forhindret i at dukke op til din massage, kan du få pengene retur op til 24 timer før ved henvendelse til kontoret.
Når du skal have massage, møder du op på Vodroffsvej 51 og går ind i gården. Her ringer du på den grønne dør.

Har du ondt? Se øvelser til nakken og ryggen

Har du fået ondt af at sidde i en dårlig arbejdsstilling? Bevægelsespædagog Sirid Nolsøe giver dig her en 5 minutters guide med øvelser til ryggen og nakken.

Øvelser mod nakkespændinger og smerter i lænden, hjemmearbejde, arbejdsstilling, ergonomi, Gotvedinstituttet