Massage og personlig træning

Book en tid med en personlig træner og bliv klogere på din krop eller få tid hos en af vores massører til en velgørende massage

Smerter og gener i kroppen kan være udløst af spændinger eller uhensigtsmæssige vaner. Ofte vil de kunne afhjælpes gennem massage eller målrettede øvelser.

Har du behov for individuel hjælp og vejledning i forhold til specifikke kropslige udfordringer? Alle undervisere på Gotvedinstituttet er uddannede bevægelsesundervisere og massører, og et udvalg af disse tilbyder kompetent personlig træning og/eller massage. 

Læs mere om de enkelte i menuen til højre.  

Personlig træning

Personlig træning øger din kropsbevidsthed og du får samtidig målrettede øvelser, så du kan aflaste og/eller forebygge kropslige gener. Lær din krop bedre at kende og få et personligt træningsprogram. Kontakt den enkelte træner for at aftale nærmere:

Dorrit Stender-Petersen, Henriette Bolt, Sirid Nolsøe, Vibeke Thevik, Søren Ekman og Steffen Adamsen.

Gotvedmassage

Gotvedmassage er en dynamisk, opbyggende og afspændende massageform, der giver kropsbevidsthed, energi og velvære. Massagen varer typisk en time og indebærer behandling af hele kroppen. 

Ønsker du massage af kortere eller længere varighed eller på andre tidspunkter end dem, der er tilgængelige via bookingknappen, kan du kontakte den enkelte massør og lave en individuel aftale: 

Dorrit Stender-Petersen Jette Lautrup Hjulmand og  Steffen Adamsen.

Er du ny på instituttet, skal du oprette en bruger, før du kan booke en time.

Undervisning i brudevals

Det kan være rart at få hjælp til at lære trinene i brudevalsen ordentligt, inden den store dag, så I roligt kan indtage dansegulvet efter middagen og imponere jeres gæster. 

Vores dygtige bevægelses- og danseunderviser Gitte Just Christensen tilbyder enetimer i brudevals for par. Undervisningen består af to lektioner af en times varighed. Første lektion bruges på at lære trinene i valsen, den næste bruger vi til at øve og finpudse dem. Vi anbefaler at få den første lektion cirka to måneder inden brylluppet.

Medbring træningssko samt de sko, I skal have på til festen. Ved behov kan I altid booke en ekstra lektion. 

Enetimerne er også en oplagt gave til polterabend eller andet – som en hjælp til bryllupsforberedelserne.

Sexologisk rådgivning og samtale

Er der forhold omkring dit seksualliv, som bekymrer dig?

Savner du et liv med større intimitet med din partner men har svært ved at finde derhen?

Er du nysgerrig efter at se lidt nærmere på din egen seksualitet? Hvis den har forandret sig, går du måske og tænker på hvorfor og hvordan – og hvad du kan stille op med det?

Hvis du har brug for sexologisk rådgivning eller bare en at tale med om dine bekymringer eller dine ønsker og behov, har du mulighed for at booke en tid hos Birgitte Hedeskov til sexologisk rådgivning og samtale her på Gotvedinstituttet.

Priser og praktisk information

  • 30 minutter = 395 kr.
  • 60 minutter = 755 kr.
  • 90 minutter = 1.125 kr.

Prisen er den samme uanset om du vil have massage, personlig træning, enetimer i brudevals eller sexologisk samtale og rådgivning. 

Du kan se og booke ledige massagetider ved at klikke her – eller du kan kontakte en af vores undervisere og lave en individuel aftale. 

Se telefonnumre under de enkelte undervisere i menuen til højre. 

Er du ny på instituttet, skal du oprette en bruger, før du kan booke en tid.

I vores smukke gymnastikhus på Vodroffsvej 51 på Frederiksberg – tæt på Forum Metrostation. Ved ankomst går du ind i gården og ringer på ved den grønne dør til kontoret, så åbner vi for dig.

Du kan melde afbud til din aftalte tid op til 24 timer før uden gebyr. Ved senere afbud vil du blive opkrævet 250 kr.

Har du fået et gavekort eller har du lyst til at glæde en anden med et gavekort? Kontakt vores kontor på 35352019 eller skriv til kontor@gotved.dk