Massage og personlig træning

Book en tid med en personlig træner og bliv klogere på din krop eller få tid hos en af vores massører til en velgørende massage

Gotvedinstituttet tilbyder både massage og personlig træning, når du har behov for ekstra hjælp til kropslige udfordringer.

Massage

Vi kalder vores massage for gotvedmassage, da det er en dynamisk, opbyggende og afspændende massageform, der giver opmærksomhed, styrke, energi og velvære i kroppen.

Vores massage er udviklet på uddannelsen til bevægelsesunderviser og massør, og alle vores bevægelsesundervisere er uddannede i at give gotvedmassage. Den er sammensat af klassisk massage, shiatsumassage og intuitiv massage med supplerende kurser i triggerpunktmassage og kraniosakralterapi.

To variationer af gotvedmassage

1 times massage:

Vores massører tilbyderen standard gotvedmassage af en times varighed, hvor vi har tid til grundig indføling og behandling for hele kroppen. Hvis du har behov for det, vil vi tale om øvelser og kropsholdningsarbejde, som du kan tage med hjem og arbejde videre med.

1,5 times massage:

Hver fredag tilbyder Steffen Adamsen halvanden times skræddersyet gotvedmassage. Med udgangspunkt i dine erfaringer og ønsker, giver massøren dig en nuanceret behandling, der er målrettet bedring af gener, symptomer og stress i kroppen. Her er der god tid til samtale omkring historikken med fx smerter, tidligere skader, som stadig plager og andre kropslige udfordringer. Ud over massagen er der tid til, at massøren foreslår fx øvelser og hjælp til kropsholdningen eller forslag til ændrede arbejdsstillinger.

Priser

Massage eller personlig træning:

60 minutter 700 kr.
90 minutter 1.050 kr. 

Afbud skal ske senest 24 timer før ved henvendelse til kontoret på tlf.: 35352019 eller mail: kontor@gotved.dk. Afbud herefter vil medføre fuld betaling.

Hvis du er ny på Instituttet skal du først oprette en ny bruger

Få personlig træning

Få et personligt træningsprogram, og lær din krop at kende. Personlig træning øger din kropslige opmærksomhed for derved at forebygge og aflaste kropslige gener. Du kan booke tid hos en af vores undervisere med faste tider i kalenderen eller ringe og lave en tid efter aftale.

Personlig træning efter aftale

En række af underviserne på Gotvedinstituttet udbyder enetimer til personlig træning efter telefonisk aftale. Ring og aftal en tid:
Henriette Bolt tlf. 28 88 16 44
Steffen Adamsen tlf. 40 46 43 35
Søren Ekman tlf. 35 35 16 50
Sirid Nolsøe tlf. 40 41 70 32
Karen Pedersen tlf. 20 66 09 49
Vibeke Thevik tlf. 40 42 34 09

Når du skal have massage eller personlig træning, møder du op på Vodroffsvej 51 og går ind i gården. Her ringer du på den grønne dør.