Massage og personlig træning

Book en tid med en personlig træner og bliv klogere på din krop eller få tid hos en af vores massører til en velgørende massage

Smerter og gener i kroppen er ofte udløst af spændinger eller uhensigtsmæssige kropsvaner, og du kan i mange tilfælde afhjælpe dem gennem massage eller et større kendskab til din krops funktioner og specifikke øvelser.

Gotvedinstituttet tilbyder både massage og personlig træning, når du har behov for ekstra hjælp til kropslige udfordringer. De fleste af vores massører udbyder også enetimer til personlig træning. Du skal blot oplyse ved ankomsten, om du ønsker massage eller personlig træning.

Massage på Gotvedinstituttet

Vi kalder vores massage for gotvedmassage, da det er en dynamisk, opbyggende og afspændende massageform, der giver opmærksomhed, styrke, energi og velvære i kroppen.

Vores massage er udviklet på uddannelsen til bevægelsesunderviser og massør, og alle vores bevægelsesundervisere er uddannede i at give gotvedmassage. Den er sammensat af klassisk massage, shiatsumassage og intuitiv massage med supplerende kurser i triggerpunktmassage og kraniosakralterapi.

To variationer af gotvedmassage

Vi tilbyder pt. 60 og 90 minutters massage. Har du brug for massage af kortere eller længere varighed eller evt. på andre tidspunkter end dem vi i øjeblikket udbyder, så kan du kontakte kontoret eller den enkelte massør og lave en aftale, der passer dig. Her kan du læse om, hvad hver enkelt type vil indeholde.
Selvfølgelig tilpasset efter dit behov.

Gavekort

Har du fået et gavekort, som du gerne vil bruge på massage – eller måske du har lyst til at glæde en anden med et gavekort? Kontakt da vores kontor på 3535 2019 eller skriv til kontor@gotved.dk

1 times massage:

Vores massører tilbyderen standard gotvedmassage af en times varighed, hvor vi har tid til grundig indføling og behandling for hele kroppen. Hvis du har behov for det, vil vi tale om øvelser og kropsholdningsarbejde, som du kan tage med hjem og arbejde videre med.

1,5 times massage:

Hver fredag tilbyder Steffen Adamsen halvanden times skræddersyet gotvedmassage. Med udgangspunkt i dine erfaringer og ønsker, giver massøren dig en nuanceret behandling, der er målrettet bedring af gener, symptomer og stress i kroppen. Her er der god tid til samtale omkring historikken med fx smerter, tidligere skader, som stadig plager og andre kropslige udfordringer. Ud over massagen er der tid til, at massøren foreslår fx øvelser og hjælp til kropsholdningen eller forslag til ændrede arbejdsstillinger.

Find en personlig træner

Personlig træning

Få et personligt træningsprogram, og lær din krop at kende. Personlig træning øger din kropslige opmærksomhed for derved at forebygge og aflaste kropslige gener. Du kan booke tid hos en af vores undervisere med faste tider i kalenderen eller ringe og lave en tid efter aftale.
Book tid til personlig træning
Er du ny på instituttet, skal du oprette en profil, før du tilmelder dig.
Personlig træning efter aftale
En række af underviserne på Gotvedinstituttet udbyder enetimer til personlig træning efter telefonisk aftale. Ring og aftal en tid:
Henriette Bolt tlf. 28 88 16 44
Steffen Adamsen tlf. 40 46 43 35
Søren Ekman tlf. 35 35 16 50
Sirid Nolsøe tlf. 40 41 70 32
Karen Pedersen tlf. 20 66 09 49
Ullamai Rose Danielsen tlf. 20 55 85 05
Vibeke Thevik tlf. 40 42 34 09

Priser og praktisk information

En standard massagebehandling eller en enetime med personlig træner (60 min.) koster 700 kr.
En udvidet massagebehandling på 90 minutter koster 1.050 kr. 
Bliver du forhindret i at dukke op til din massage, kan du få pengene retur op til 24 timer før ved henvendelse til kontoret.
Når du skal have massage, møder du op på Vodroffsvej 51 og går ind i gården. Her ringer du på den grønne dør.