Online-træning på Gotvedinstituttet

Dyrk din online-træning, når du har tid og lyst. Vi går live fra Gotvedinstuttet fire gange om måneden, og derudover har du adgang til seks træningsvideoer fra dag et. I juli og august måned vil der være 10 videoer fra dag et i stedet for live-træning, da Gotvedinstituttet holder sommerlukket. Prisen pr. måned er 395 kroner.

Få adgang til din online-træning

Når du har tilmeldt dig online-træning, får du tilsendt en mail med link og adgangskode, som du skal bruge for at få adgang til siden med træningsvideoer. Du finder siden her:

Vi træner hele kroppen

Vores gotveduddannede bevægelsesundervisere sørger for at arbejde hele kroppen igennem hver gang i programmerne, der varer cirka 45 minutter. Vi arbejder med puls, styrke og udstrækning og ind imellem også med afspænding til slut.

Online-træning er også for dig

Undervisningen både i vores online træning og i Gymnastikhuset er tilrettelagt, så alle kan være med. Intensiteten i puls og styrke kan variere fra gang til gang, men du regulerer selv, hvor hårdt du vil arbejde med hjemme i stuen.

Hvad er gotvedgymnastik?

Gotvedgymnastik er kendetegnet ved, at vi tager hensyn til kroppens naturlige bevægelsesmønstre, og det betyder at øvelserne tager udgangspunkt i bevægelser, din krop er designet til at lave. Det betyder, at vi mindsker risikoen for overbelastning, samtidig med vi oparbejder en styrke i kroppen, der gør bevægelserne og kravene i din egen hverdag lettere at overkomme.