Online-træning på Gotvedinstituttet

Den bedste træning - lige når du har lyst

Om onlinetræningen

  • Dyrk din online-træning, når du har tid og lyst
  • 5 varierede online-træningsvideoer til fri afbenyttelse hver måned
  • Pris kun 200,- pr. måned

Onlinetræning i september

Få online-træning på abonnement

Vil du automatisk have adgang til online-træning hver måned? Opret dig som bruger, og tilmeld dig abonnement bagefter. Herefter modtager du bekræftelse med link og kode, så du straks kan komme i gang. OBS! Vær opmærksom på, at du ved tilmelding betaler for resten af indeværende måned samt for den kommende. Opsigelse af abonnement til den kommende første skal ske senest d. 20. i måneden.

Få adgang til din online-træning

Når du har tilmeldt dig online-træning, får du tilsendt en mail med link og adgangskode, som du skal bruge for at få adgang til siden med træningsvideoer. 

Vi træner hele kroppen

Vores gotveduddannede bevægelsesundervisere sørger for at arbejde hele kroppen igennem hver gang i programmerne, der varer cirka 45 minutter. Vi arbejder med puls, styrke og udspænding og ind imellem også med afspænding til slut.

Online-træning er også for dig

Undervisningen både i vores online træning og i Gymnastikhuset er tilrettelagt, så alle kan være med. Intensiteten i puls og styrke kan variere fra gang til gang, men du regulerer selv, hvor hårdt du vil arbejde med hjemme i stuen.

Hvad er gotvedgymnastik?

Gotvedgymnastik er kendetegnet ved, at vi tager hensyn til kroppens naturlige bevægelsesmønstre, og det betyder at øvelserne tager udgangspunkt i bevægelser, din krop er designet til at lave. Det betyder, at vi mindsker risikoen for overbelastning, samtidig med vi oparbejder en styrke i kroppen, der gør bevægelserne og kravene i din egen hverdag lettere at overkomme.