Online-træning på Gotvedinstituttet

BEMÆRK: Nyt tilbud - 5 videoer til 200 kroner!

  • Dyrk din online-træning, når du har tid og lyst
  • 5 varierede online-træningsvideoer til fri afbenyttelse hver måned
  • Pris kun 200,- pr. måned

Få adgang til din online-træning

Når du har tilmeldt dig online-træning, får du tilsendt en mail med link og adgangskode, som du skal bruge for at få adgang til siden med træningsvideoer. Du finder siden her:

Vi træner hele kroppen

Vores gotveduddannede bevægelsesundervisere sørger for at arbejde hele kroppen igennem hver gang i programmerne, der varer cirka 45 minutter. Vi arbejder med puls, styrke og udspænding og ind imellem også med afspænding til slut.

Online-træning er også for dig

Undervisningen både i vores online træning og i Gymnastikhuset er tilrettelagt, så alle kan være med. Intensiteten i puls og styrke kan variere fra gang til gang, men du regulerer selv, hvor hårdt du vil arbejde med hjemme i stuen.

Hvad er gotvedgymnastik?

Gotvedgymnastik er kendetegnet ved, at vi tager hensyn til kroppens naturlige bevægelsesmønstre, og det betyder at øvelserne tager udgangspunkt i bevægelser, din krop er designet til at lave. Det betyder, at vi mindsker risikoen for overbelastning, samtidig med vi oparbejder en styrke i kroppen, der gør bevægelserne og kravene i din egen hverdag lettere at overkomme.

Tilmeld dig et hold: