Mette Bøeg

Jeg har igennem mange år afholdt kurser på Gotvedinstituttet i alt fra bækkenbund, fødder, ryg og skulder/nakke. Mit mål med kurserne er at give dig mulighed for fordybelse og faglig indsigt i, hvordan din krop fungerer ­- et kørekort til egen krop. Kroppen er en spændende størrelse og kilde til fortsat udforskning.

Min undervisning er en kombination af teori og praksis, som gerne skulle gøre teorien lettere at forstå. Jo mere konkret, det kan blive, des bedre. Har du spørgsmål til kurserne, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg blev uddannet bevægelsesunderviser og massør fra Gotvedinstituttet i 1989 og har siden arbejdet inden for mit felt på uendelige mange måder med meget forskellige målgrupper. Jeg er også uddannet Kraniosakral terapeut i 2002 og har fået undervisning i forskellige manuelle behandlingsformer: triggerpunktsmassage, meridianstræk, shiatsu med mere. Jeg holder meget af at kunne bruge mange forskellige facetter af mine uddannelser.

Jeg er fast tilknyttet uddannelsen til bevægelsesunderviser og massør på Gotvedinstituttet og underviser desuden i bevægelse hos FOF, udbyder ergonomisk vejledning på virksomheder samt afholder kurser for både almindelige mennesker og undervisere. Jeg har også en privat praksis som medindehaver af Privatklinikken Willemoesgade 31, hvor jeg tilbyder individuel undervisning, massage, Kraniosakral terapi samt vejledning i forhold til fodgener og bækkenbund. For yderligere information se privatklinikken.com.

Telefon: 25707777

Email: mb@privatklinikken.com