Træning og balance

Vil du gerne gå på et ugentligt gymnastikhold, hvor du får skøn gymnastik, dansende bevægelser og et smil på læben? Så er vores Træning og balance-hold sikkert lige noget for dig.

Ønsker du hjælp til at finde et hold? Ring til kontoret 35 35 20 19 eller send en mail. Kontoret har åbent Mandag kl. 13.00–16.30 samt tir/ons/torsdag kl. 10.00–13.00

Det får du på et Træning og balance-hold

Du får en grundig gennemarbejdning af kroppen hver gang. Træningsprogrammerne indeholder:

  • Ledopvarmning
  • Svingende øvelser, balance- og koordinationsøvelser
  • Let konditræning som let løb eller dans
  • Let muskeltræning for hele kroppen
  • Udspænding og afspænding

På vores Træning og balance-hold dyrker vi muskeltræning med kroppens vægt som belastning, og ofte bruger vi også redskaber, som træningselastikker, bolde eller mindre vægte. Vi udfordrer koordinationen med dansende og svingende bevægelser, når vi arbejder med totalbevægelsen, som er hovedelementet i gotvedgymnastik. Du skal desuden påregne let løb og hop i undervisningen, når vi .

I træningen er der tid til at fokusere på de enkelte kropsdele: ryg, fødder, hofter, nakke m.m. Underviseren tilpasser øvelserne individuelt til deltagerne. Let løb eller dans sætter pulsen op, og vi runder altid af med afspænding. Du får masser af kropsbevidsthed, energi og overskud i hverdagen.