Fødderne – vores fundament

Få teoretisk viden og øvelser til fodtræning. Fødderne har stor betydning for din kropsholdning, og stærke og bevægelige fødder er et vigtigt fundament for kroppen.

Hver dag går du i gennemsnit 10.000 skridt. Ved hvert skridt træner du foden, hvis den altså får lov. Fodtræning giver heldigvis hurtigt resultater, og det er aldrig for sent at komme i gang.

Fodtræning for alle

”Fødderne – vores fundament” fokuserer på, hvordan du kan genskabe balancen i og på fødderne og dermed stabilisere kroppen som helhed. Dine fødder har stor betydning for din kropsholdning, og stærke og bevægelige fødder er et vigtigt fundament for kroppen.

Workshoppen består af en kombination af teori og praksis. Vi kommer ind på teorien bag gener og ubalancer i foden, og vi afprøver og tester fodens funktioner med udgangspunkt i dine fødder. Vi skal desuden arbejde praktisk med træningsøvelser for ben og fødder. Her vil vi skabe opmærksomhed, styrke og balance ved at aktivere, udspænde og afspænde muskulaturen.

De rette sko og din gang er vigtig

Fodtøjet spiller en vigtig rolle for fødderne. Med udgangspunkt i dine fødder vil du derfor lære at forstå hvilke sko, der giver netop dine fødder de bedste arbejdsbetingelser. Udover fodtøj har selve måden, du går og står på, en stor betydning for både fødderne og resten af kroppen. Vi skal altså også kigge på din vægtfordeling på fødderne og din gangfunktion.

”Fødderne – vores fundament” lægger op til, at du fortsætter din fodtræning derhjemme, så du kan opbygge og vedligeholde fordelene ved sunde, stærke fødder. Du bliver instrueret i en række øvelser og får også udleveret en træningsbold, du kan tage med hjem.

Har du spørgsmål? Så skriv til kontor@gotved.dk