Henriette Bolt

Som underviser er jeg optaget af, hvordan jeg med musik kan motivere deltagernes bevægelse ­- dels så de yder mere, men også så de oplever større nydelse ved bevægelsen. Den personlige kontakt er vigtig for mig; at kende lidt til den enkelte, giver mig forudsætning for at planlægge programmer, der byder på den rette intensitet og udfordring. Det er centralt, at der er en god stemning på mine hold, så alle kan føle sig trygge og komme til udfoldelse.

Jeg har dyrket gymnastik, siden jeg var 11 år, og undervist i gotvedgymnastik siden 1986, hvor jeg blev færdig som bevægelsespædagog. Derudover er jeg uddannet merkonom i ledelse og samarbejde i 1991. Jeg har desuden taget moduler i strategi og planlægning på Pædagogisk universitet i 1998 samt “Somatic Experiencing, chok og traumeterapi” i 2006-2007.

Jeg har været leder af uddannelsen til bevægelsesunderviser og massør fra 1995 til 2022 og er nu Udviklings- og kursusleder på Gotvedinstituttet. Her er min opgave at udvikle gotvedgymnastikken i samarbejde med vores undervisere og udbrede kendskabet til gymnastik for voksne gennem kurser og nye tiltag rundt om i landet. Jeg arrangerer blandt andet retreats, vandreture og kurser i gotvedgymnastik. Jeg giver også enetimer, hvor man kan få tilrettelagt et personligt træningsprogram.

Sidst men ikke mindst underviser jeg på vores uddannelse i faget Musisk bevægelse og dans, hvor jeg arbejder med totalbevægelse, variation og musikkens betydning for bevægelse og motivation.

Telefon: 28881644

Email: henriettebolt@gotved.dk