Bliv Krop & bevægelseslærer

2-årig, SU-godkendt, privat fuldtidsstudium på Frederiksberg for dig, der brænder for at undervise i bevægelse, afspænding og kroppens funktioner. Studiestart september 2024

Send din ansøgning i dag

Vil du med på Gotveduddannelsen? Næste hold starter september 2024.

HAR DU SPØRGSMÅL?
Send en mail til uddannelsesleder Birgitte Hedeskov


Vil du med til infomøde?

Tilmeld dig til infomøde på mail og få direkte besked, når datoen er på plads.


Sagt om Gotveduddannelsen

Uddannelsen er fagligt ambitiøs, og der er er i høj grad fokus på at understøtte den enkelte studerendes læringsproces. Der er i undervisergruppen en fast kerne af undervisere, der er Gotveduddannede bevægelsespædagoger,
og som har understøttet uddannelsens udvikling gennem årene.

Citat fra SU-indstillingen, Danmarks Akkrediteringsinstitution


Se videoen: En hverdag med bevægelse, sammenhold og udvikling


Hvem tager uddannelsen?

Alle, der opfylder optagelseskravene til uddannelsen som Krop & bevægelseslærer kan ansøge. Vi møder typisk tre profiler blandt de studerende: Mennesker, der har dyrket gymnastik, yoga eller andre idrætsgrene hele livet. Personer, der ønsker at skifte et liv foran computeren ud med et liv i bevægelse, og personer, der allerede arbejder med bevægelse, men mangler en solid grunduddannelse som fundament.

Sådan søger du om optagelse

For at blive optaget, skal du sende en skriftlig ansøgning til hedeskov@gotved.dk
Læs mere om, hvad din ansøgning skal indeholde.

Det koster uddannelsen

Gotveduddannelsen er privat og modtager ingen tilskud fra det offentlige. Derfor betaler studerende for at gå på uddannelsen. Uddannelsen, der foregår på Gotvedinstituttet på Frederiksberg, er et fuldtidsstudium, hvilket er med til at sikre, at de studerende kan modtage SU.

Der betales månedsvis forud til den 1. i hver måned. Ved optagelse betales et depositum på tre måneder, der dækker de sidste tre måneder af uddannelsen. Depositummet tilbagebetales ikke, hvis den studerende stopper før tid. Der er en måneds skriftlig opsigelse, hvis man ønsker at stoppe før tid. Uddannelsen starter 1. september 2022, og er der er plads på holdet, kan man starte indtil uge 42.

Pris for uddannelsen 2022-2024
5.500 kr. pr. måned i 22 måneder.
Uddannelsen koster i alt kr. 121.000 kr.
Udgiften dækker undervisning og eksaminationer.

Uddannelsen er godkendt til SU – se mere om SU og tilskud