Bliv bevægelsesunderviser og massør

2-årig, SU-godkendt, privat fuldtidsstudium på Frederiksberg for dig der brænder for at undervise i bevægelse, afspænding og kroppens funktioner.

Har du spørgsmål til uddannelsen?
Ring til uddannelsesleder Henriette Bolt på
tlf.: 28 88 16 44

Hvad laver en bevægelsesunderviser?

Som Gotveduddannet bevægelsesunderviser og massør kan du hjælpe voksne mennesker til en bedre kropslig og mental balance i hverdagen. Det sker gennem undervisning og rådgivning i bevægelse og kroppens funktioner. Derudover får du kompetencer til at behandle andre, da du også bliver uddannet massør.
Gotvedgymnastik er en beskyttet titel, og kun Gotveduddannede bevægelsesundervisere er kvalificerede til at undervise i denne bevægelsesform.

Hvem tager uddannelsen?

Alle, der opfylder optagelseskravene til uddannelsen som bevægelsesunderviser og massør, kan søge ind. Vi møder typisk tre profiler blandt de studerende: Mennesker, der har dyrket gymnastik, yoga eller andre idrætsgrene hele livet. Personer, der ønsker at skifte et liv foran computeren ud med et liv i bevægelse, og personer, der allerede arbejder med bevægelse, men mangler en solid grunduddannelse i undervisning.

Sådan søger du om optagelse

For at blive optaget, skal du sende en skriftlig ansøgning til uddannelsen@gotved.dk
Læs mere om, hvad din ansøgning skal indeholde.

Det koster uddannelsen

Bevægelsesunderviseruddannelsen er en privat uddannelse og modtager ingen tilskud fra det offentlige. Derfor betaler studerende for at gå på uddannelsen. Uddannelsen, der foregår på Gotvedinstituttet på Frederiksberg, er et fuldtidsstudium, hvilket er med til at sikre, at de studerende kan modtage SU.

Der betales månedsvis til d. 1. i hver måned. Ved optagelse betales et depositum på 3 måneder, der dækker de sidste 3 måneder af uddannelsen. Depositummet tilbagebetales ikke, hvis den studerende stopper før tid. Der er en måneds skriftlig opsigelse, hvis man ønsker at stoppe før tid. Uddannelsen starter 1. september, og er der er plads på holdet, kan man starte indtil uge 42.

Pris for uddannelsen 2020-2022
5.000 kr. pr. måned i 22 måneder.
Uddannelsen koster i alt kr. 110.000 kr.
Udgiften dækker, enetimer, al undervisning og eksaminationer.

Uddannelsen er godkendt til SU – se mere om SU og tilskud