Personlig træning

Book tid til personlig træning hos en af bevægelsesundervisere og få et træningsprogram, der er tilrettelagt dine behov. Vi kalder det også for enetimer, da det foregår en til en, og en time ad gangen.

Er du ny på instituttet, skal du oprette en profil, før du tilmelder dig.

Hjælp til din krop

Du kan benytte dig af personlig træning, hvis du fx har skavanker eller en skade, du vil have hjælp til at træne på en hensigtsmæssig måde. Måske har du behov for mere koncentreret fokus på et specifikt kropsområde fx fødder, bækkenbund eller ryg end underviseren på den ugentlige holdtræning kan tilbyde. Eller måske har du bare brug for at forbedre din generelle kropsfornemmelse.

Få mere ud af din almindelige træning

Hvis du allerede er tilmeldt et hold på gotvedinstituttet, vil du kunne opleve, at du efter en enetime med personlig træning får meget mere ud af din sædvanlige træning. Du kommer til at forstå kroppens funktion og får et par professionelle øjne på netop dine bevægelsesmønstre og dine kropslige udfordringer

Personlig træning med høj faglighed

Alle vores personlige trænere er uddannede bevægelsespædagoger, og de fleste udbyder også massage. Du vil også kunne møde de fleste af dem på vores ugentlige hold og kurser på instituttet.

Læs mere om vores personlige trænere her