KURSUS: Hoften – kroppens samlingspunkt

Hoftens mobilitet og styrke er vigtig i hverdagen – fx når vi skal gå, løbe, gå på trapper, sætte os eller rejse os fra en stol, eller når vi skal skal ned på gulvet ­og ikke mindst op igen!

Derfor har vores dygtige underviser Helle Wentzlau Martinsen sammensat dette kursusforløb med fokus på kroppens samlingspunkt – for dig, der vil have øvelser til at bevare eller øge hoftens bevægelighed og styrke eller for dig, der vil genoptræne hoften efter operation.

På kurset får du teoretisk viden om hofteleddet, dets muskler og funktion, og hvordan hoften kan trænes, så den bliver mere mobil og stærk. Du vil opleve, hvordan øvelser have en positiv effekt på, hvordan din hofte og krop føles – hvordan du bedre kan rette kroppen op, strække dig og føle dig grundlæggende stærkere og mere stabil i hverdagen.

“Hoften – kroppens samlingspunkt” er rettet mod at give dig en bevidsthed om og forståelse af din hoftes tilstand og funktion. Øvelserne og bevægelserne kan du træne videre med hjemme for at bevare og bedre effekten.