Efterfødselstræning

Er du ny? Opret dig her!Du har ydet en stor indsats under graviditet og fødsel. Nu er det til til at tage dig godt af din krop. Du kan begynde at træne, så snart du føler dig klar. Træningen vil hver gang fokusere på de stabiliserende muskler omkring mave, bækken og ryg. Vi lærer dig at mærke, hvad netop din krop kan klare og har brug for. I træningen indgår knibeøvelser, styrketræning for mave og ryg og kredsløbsøvelser. Musikken gør træningen til en dansende oplevelse.

Du kan sagtens begynde på et hold midt i en periode, hvis der er plads på holdet. Du skal blot kontakte kontoret på tlf.: 35 35 20 19 eller mail: kontor@gotved.dk

På Efterfødsel 1 genopbygger vi roligt ressourcerne, så du kan overkomme at bære baby, tasker og poser. Intensiteten stiger på Efterfødsel 2, og der kommer mere styrke- og konditionstræning på programmet. Babyer stimuleres af musik og bevægelse, og derfor ligger de i midten på et tæppe, mens mødrene bevæger sig på gulvet. Indimellem inddrages børnene med motorisk træning og berøring. Du lærer andre mødre at kende og får mulighed for at dele erfaringer.