Efterfødselstræning

Tilmeld dig herunder. Hvis du gerne vil begynde midt i en periode, skal du bare kontakte kontoret. Er der plads på holdet, kan du starte med det samme. Ring 35 35 20 19 eller send en mail: kontor@gotved.dk

Du har ydet en stor indsats under graviditet og fødsel, og skal nu finde dig selv igen. Du kan starte når du føler dig klar. Træningen vil hver gang fokusere på de stabiliserende muskler omkring mave, bækken og ryg. Vi lærer dig at mærke efter hvad netop din krop kan klare og har brug for. Det er blandt andet knibeøvelser, styrketræning for mave og ryg, samt kredsløbsøvelser. Musikken gør træningen til en dansende oplevelse.

På Efterfødsel 1 genopbygger vi roligt ressourcerne, så du kan overkomme at bære baby, tasker og poser. Intensiteten stiger på Efterfødsel 2, og der kommer mere styrke- og konditionstræning på programmet. Babyer stimuleres af musik og bevægelse, og derfor ligger de i midten på et tæppe, mens mødrene bevæger sig på gulvet. Indimellem inddrages børnene med motorisk træning og berøring. Du lærer andre mødre at kende og får mulighed for at dele erfaringer.

Er du ny på instituttet, skal du oprette en profil, før du tilmelder dig.