Gymnastikhold

2016/17

Gymnastikholdene har samme underviser og ligger på samme tidspunkt hele sæsonen. Sæsonen går fra og med 1. september, til og med 31. maj. Man kan tilmelde sig, når der er plads, også midt i sæsonen. Man kan udmelde sig med 1 måneds varsel til d. 1. Vi har delt gymnastikholdene op i 4 kategorier efter intensitet, hvor Gotvedpuls er det der giver mest til kondition og muskeltræning. Gotvedgymnastik er mere roligt, og hensyntagende er for dem der har brug for god plads og tid. Gravid træning og efterfødselstræning siger det selv.
Se eksempler på de 4 kategorier her!

Er du ny på instituttet, skal du oprette en profil før du tilmelder dig.

Ønsker du kun at booke enkeltlektioner, skal du vide at vi har 2 sale. Du kan her se alle mulighederne i Ny Sal og i Gammel Sal.
Du kan booke flere lektioner, efter at have betalt for den 1. Du skal blot lukke bookingvinduet uden at logge ud, hvorefter går du ind i kalenderen og booker den næste. Venligst vis kvittering for enkeltbooking til underviseren på telefon eller udskrift.


Gotvedpuls

Styrke og kondition udfordres i forhold til deltagernes forudsætninger. Koordination er i fokus, og musikkens puls og rytme støtter energien i bevægelsen.
Læs mere.


Gotvedgymnastik

Gennem rytmisk bevægelse til musik bliver kroppen arbejdet igennem. Fokus i undervisningen er lagt på koordinationen, for at styrke sammenhængen i kroppen.
Læs mere


Hensyntagende hold

På disse hold er der bedre tid til at tage sig af dine individuelle behov. Det kan være fordi du har gigt, knog­leskørhed eller en akut skade, og derfor har behov for et roligere tempo.
Læs mere


Gravid træning

Hele kroppen arbejdes igennem med stræk, bevægelse og træning til musik. Venepumpe- og bækkenbundsøvelser er faste elementer i undervisningen.
Læs mere


Efterfødselstræning

Der vil hver gang være knibeøvelser, styrketræning for mave og ryg, samt kredsløbsøvelser. Musikken gør træningen til en dansende oplevelse.
Læs mere