Praktik og projekt

På Gotveduddannelsens sidste semester skal du i praktik, og du skal lave et projekt, som afslutter din uddannelse.

Du får her mulighed for at arbejde med dit eget tema og komme i praktik et sted, der passer til det. Dit projekt kan fx  handle om ældre og balance, voksne og stress, gravide og kropsbevidsthed, træningsfællesskaber i et boligområde, unge og kropsidealer eller noget helt andet. Du kan beskæftige dig med lige netop de problemstillinger, du synes, er vigtige og interessante. Eneste benspænd er, at du skal vælge en specifik målgruppe, og at arbejdet med krop og bevægelse skal være omdrejningspunktet for projektet.

Gennem uddannelsen vil du blive præsenteret for arbejdet med forskellige målgrupper fx børn, psykisk sårbare, ældre, gravide med mere, så du har en ide om, hvad der er mest spændende for dig at arbejde med. I projektet har du mulighed for at gå i dybden med en særlig målgruppe fx børn, før- og efterfødsel, sårbare unge, mennesker på en bestemt arbejdsplads, stressramte, børn i fritidsordninger, folk på højskoler, retreats og kurser.

Projektet kan laves alene eller i mindre grupper med grundig vejledning fra en af vores dygtige undervisere på uddannelsen.

Vi påbegynder arbejdet med praktik og projekt på 2. og 3. semester, men projekt og praktik afvikles begge på 4. semester.