Praktik og projekt

På sidste semester skal du i praktik, og du skal lave et projekt, som afslutter din uddannelse.

Du får her mulighed for at arbejde med dit eget projekt og komme i praktik et sted, der passer til dit projekt. Det kan fx være et projekt der handler om ældre og balance, voksne og stress, gravide og kropsbevidsthed, træningsfællesskaber i et boligområde, unge og kropsidealer eller noget helt andet. Du kan beskæftige dig med netop de problemstillinger, som du synes, er vigtige og interessante. Fælles for projekterne er, at du skal vælge en målgruppe, og arbejdet med krop og bevægelse skal være omdrejningspunktet i projektet.

I projektet har du mulighed for at gå i dybden med en særlig målgruppe, fx børn, før- og efterfødsel, sårbare unge, mennesker på en bestemt arbejdsplads, stressramte, børn i fritidsordninger, folk på højskoler, retreats og kurser. Gennem uddannelsen vil du blive præsenteret for arbejdet med forskellige målgrupper, fx børn, psykisk sårbare, ældre, gravide m.v., så du har en ide om, hvad der er mest spændende for dig at arbejde med.

Projektet kan laves alene eller sammen med andre i mindre grupper og med grundig vejledning fra en af vores dygtige undervisere på uddannelsen.