Liv Roslund

Jeg elsker at dele min bevægelsesglæde samt at give mine deltagere en oplevelse af at have en stærk krop. Sammen udforsker vi kroppens bevægelse, og jeg bestræber mig altid på at sende jer videre med smil og bedre kropsbevidsthed. I min undervisning lander vi med åndedrættet, varmer leddene metodisk op, og får måske lige sagt hej til koordination og/eller balance. Herefter står den på styrkende bevægelser, og så skal vi have pulsen op. Afslutningsvis laver vi stræk og spænder af, så du går fra undervisningen med roligt sind og en lettere fornemmelse i kroppen!

Tidligere har jeg arbejdet som tjener. Her fandt jeg ud af, at jeg trives i en aktiv hverdag med kontakt til mange mennesker. Efter 14 år som tallerkentaxa valgte jeg i 2018 at tage et længere yogakursus på Bali. Men jeg kom hjem med flere spørgsmål end svar i forhold til krop og bevægelse, og derfor søgte jeg ind på Gotvedinstituttets uddannelse.

Jeg blev færdiguddannet som bevægelsesunderviser og massør i 2022 med et stærkt fundament og en bred viden om krop, træning og bevægelse, som jeg til stadighed bygger videre på gennem både selvstudie og sparring med kollegaer. Bevægelse er for mig en uundværlig del af hverdagen – både personligt og professionelt. Jeg nyder at følge den kontinuerlige udvikling af ny viden indenfor sundhed, bevægelse, sind og deres samspil.

Udover at undervise på Gotvedinstituttet, er jeg også dagvagt i huset og sørger for, at her er dejligt, rent og pænt, når I kommer på besøg. Jeg underviser desuden hos “Bevæg dig 60+”.

Email: livroslund@gmail.com