Steffen Adamsen

Underviser gotvedgymnastik

Med baggrund i forsvaret som FUT-instruktør uddannede jeg mig til bevægelsespædagog på Gotvedinstituttet i 1989. Umiddelbart efter var jeg med til at stifte firmaet BAKS (Bevægelse, arbejde, krop og sammenhæng).

I de seneste 30 år har jeg arbejdet med bevægelsesundervisning og ergonomisk vejledning både på AMU- og Landtransportskoler, hos FOF samt Instituttet for Blinde og Svagsynede, hvor jeg også har været leder af massøruddannelsen.

Jeg har suppleret mine uddannelser med diverse kurser heriblandt bevægelseskommunikation ved Johan Borghäll, Qigong-instruktør ved Danish Center for Taiji & Qigong, Kraniosakral terapi ved Lisbeth Ingvartsen Roberts. Jeg er også uddannet TouchPro stolemassør. Har deltaget i kurser med reikihealing, shiatsu, touch for health, kinesiologi og reflekszoneterapi. Har desuden 1. dan i Nihon Ju Jitsu og er medstifter af klubben Seishinkan.

Jeg laver individuelle træningsforløb, giver enetimer og udbyder holdundervisning i alt fra øvelsesvejledning og løbetræning til afspændingsforløb og massage. Som behandler/massør arbejder jeg intuitivt og forsøger altid at tilføre energi til klientens aktuelle behov.

Telefon: 40464335