Vibeke Thevik

Vibeke Thevik underviser gotvedgymnastik

Bevægelse har altid haft en stor plads i mit hjerte, og jeg brænder for at formidle den videre til andre. Jeg kombinerer gerne elementer fra forskellige bevægelses- og sportsgrene, og lader mig inspirere af musikgenrer fra alle verdenshjørner for at understøtte bevægelsen. Jeg får ny energi, ro og inspiration ved mit daglige dyp i Øresund.

Jeg blev uddannet bevægelsespædagog og massør fra Gotvedinstituttet i 2016. Jeg har desuden en idrætsfaglig lederuddannelse fra Sønderborg Idrætshøjskole fra 1980 og er uddannet pædagog fra Tårnby Børnehaveseminarium i 1985. Derudover er jeg eksamineret neuromuskulær reflekszoneteraput ved Ove Bonnesen i 1994 og har taget Kraniosakral terapeut modul 1, 2, 3 samt børnekursus ved Trine Rosenberg i 1996. Jeg er nysgerrig og udvikler hele tiden min viden med nye efteruddannelser og kurser.

Sideløbende med mit virke som pædagog, har jeg 35 års erfaring som underviser i diverse idrætsforeninger og har arbejdet med både børn og voksne.

Jeg underviser på Gotvedinstituttet, men også hos Fysio Danmark, Fysiq og FOF Nord. Derudover giver jeg behandlinger og individuel undervisning og i 2017 indtrådte jeg i Gotvedgruppens bestyrelse som kursusansvarlig.

Telefon: 40423409

Mail: vibekethevik@hotmail.com