Helle Wentzlau Martinsen

Underviser gotvedgymnastik Helle Wentzlau Martinsen

I min undervisning bruger jeg musik til at understøtte og give energi til bevægelserne. Jeg har fokus på, at kroppen bliver arbejdet godt igennem, så du har det bedre og lettere til smil, når undervisningen er slut, end da den begyndte!

Jeg er uddannet bevægelsesunderviser og massør fra Gotvedinstituttet i 2022. Derudover er jeg uddannet Hatha yogalærer og kropsterapeutisk yogalærer suppleret med længerevarende kurser i Yin- og børneyoga. Jeg er også uddannet pædagog og Marte Meo terapeut, og har arbejdet i det felt i mange år.

Under mine yogauddannelser og -undervisning dukkede en nysgerrighed op efter at få meget mere viden om kroppen og vores bevægeapparat. Efter at have hørt om uddannelsen på Gotvedinstituttet var der noget i mig, der ”lagde sig på den rette hylde”.

Udover min undervisning på instituttet, underviser jeg i gotvedgymnastik hos AOF. Som selvstændig tilbyder jeg yogaundervisning og gotvedmassage i min klinik i Dragør. Jeg er desuden tilknyttet en daginstitution, hvor jeg arbejder med bevægelse og sansestimulering.

Email: Wentzlau29@gmail.com