Støt Gotvedinstituttet

Hjælp Gotvedinstituttet med at udbrede sund bevægelse. Mobilepay 200 kr. til 19239 i dag

Gotvedinstituttet modtager ikke offentlig støtte. Instituttet har derfor en gavekonto, der anvendes til fordel for markedsføring af instituttets aktiviteter med henblik på at udbrede Fonden Gotvedinstituttets formål, som er at videreføre Helle Gotveds gymnastikpædagogiske arbejde i Gymnastikhuset til priser, hvor almindelige mennesker kan være med.

Indsamlingsformål

Hjælp os med at styrke sundheden og via gymnastikken skabe velvære for krop og sjæl i befolkningen. Vores mission er at udbrede gotvedgymnastikken via hold, kurser, rejser og ikke mindst uddannelsen til bevægelsesunderviser og massør. Flere skal have gavn af vores motionsform, der rummer alle mennesker uanset kropsligt udgangspunkt.

Sådan donerer du

Du kan donere til Gotvedinstituttet ved pengeoverførsel til registreringsnummer 8401 konto 1184508
eller via Mobilepay til 19239.

200 kroner er den vigtigste donation

Vi bliver selvfølgelig meget glade for alle beløb, men gaver på 200 kr. er meget vigtige for os. Det skyldes, at Gotvedinstituttet er godkendt efter ligningslovens §8A til at modtage gaver med fradrag for giveren. Ifølge SKAT er forudsætningen for denne godkendelse, at Gotvedinstituttet årligt skal modtage mindst 100 gaver à 200 kr. Ønsker du at give et mindre beløb, vil det være en stor hjælp for os, hvis I er flere, der til sammen giver 200 kr.

Alle beløb giver fradrag

Alle gaver er fradragsberettigede op til 15.000 kr. Hvis du ønsker fradrag, er det vigtigt, at du skriver dit CPR-nummer som meddelelse ved betalingen, så vi kan dokumentere gaven over for SKAT. Det kan du både i netbank og mobilepay

Gives gaven i forbindelse med et testamente, er arv til Gotvedinstituttet fritaget for arveafgift.

Firmaer
Firmaer kan opnå fradrag for indbetalte gaver f.eks. som led i markedsføring; “Vi støtter Gotvedinstituttets bevægelsespædagogiske arbejde”. Kontakt direktør Søren Ekman for at indgå en aftale.

Har du spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 35 35 16 50 eller skriv til ekman@gotved.dk

Journalnummer for Gotvedinstituttets godkendelse: 01650.
Se indsamlingsregnskab for 2021/2022