Dorrit Stender-Petersen

Født 1957
Tlf. 41 41 91 99
e-mail
hjemmeside

Jeg er født i 1957 og blev bevægelsespædagog i 2002.
I min undervisning foretrækker jeg en personlig kontakt til eleverne og en fri og humoristisk atmosfære, hvor der også åbnes op for individuel vejledning. Udover de grundlæggende elementer i Gotvedgymnastikken er jeg særligt interesseret i at integrere åndedrættet i bevægelserne. På den måde får eleverne en oplevelse af at hente styrke og frihed fra vejrtrækningen.

I forbindelse med uddannelsen som bevægelsespædagog blev jeg også eksamineret massør, og jeg har haft egen klinik siden 2002. Derudover giver jeg også massage for medarbejdere på virksomheder, bl.a. på TDC, Novo Nordisk og Amnesty International.

I dag ligger min klinik på Gotvedinstituttet. Jeg har klienter, der kommer med meget forskellige problematikker: F.eks. stress, problemer i bevægeapparatet, hvor vi også arbejder med øvelser, samt i forbindelse med kræftbehandling eller anden svær sygdom. Mange kommer også blot for at opleve afspænding og modtage omsorg.

Min store interesse ligger imidlertid i samspillet mellem krop og psyke. Derfor har jeg videreuddannet mig i Rosenmetoden og blev certificeret Rosenterapeut i 2008.
Jeg giver massage, enetimer – og nu også Rosensessioner – i klinikken på Gotvedinstituttet. Der kan læses mere om Rosenmetoden og kropsmassage på min hjemmeside, www.rosenterapeuten.dk.

Udgangspunktet for min interesse for kroppen og for mit arbejde med mennesker og deres mange muligheder er min baggrund som skuespiller. Jeg blev uddannet på Skuespillerskolen i Odense i 1987 og arbejder i dag primært med kommunikationstræning samt med speak og indlæsning.