Miamanda Bovin

Miamanda Bovin underviser gotvedgymnastik

Min undervisning tager udgangspunkt i hver enkelt deltagers krop og kompetencer, og fokuserer på at give kroppen de bedste fysiske forudsætninger for at kunne bevæge sig – og danse – på en hensigtsmæssig måde gennem hele livet. Hver lektion styrker, smidiggør og afspænder kroppens muskler og udvider deltagerens kropsbevidsthed. Jeg lægger stor vægt på, at musik og bevægelse passer sammen, og inddrager elementer fra dansens verden for at fylde gymnastiksalen med fællesskabsfølelse og bevægelsesglæde.

Jeg er uddannet bevægelsesunderviser og massør ved Gotvedinstituttet i 2022 og studerer nu Teater- og performancestudier ved Københavns Universitet. Jeg underviser i gotvedgymnastik – både igennem Gotvedinstituttet og Gotvedforeningen.

Jeg underviser desuden i argentinsk tango på tangoskolen Tango Urquiza samt frivilligt i foreningen Tangospirerne for unge under 30 år. Jeg har også erfaring med at undervise i funktionel bevægelse målrettet tangodansere, som har et ønske om en øget kropsbevidsthed med særligt fokus på at styrke, smidiggøre og afspænde fødder og tæer.

Telefon: 30285594

Email: miamanda2@gmail.com