Tea Rønne

Tea Rønne underviser gotvedgymnastik

For mig har bevægelsesglæde altid hørt sammen med musik og rytmer, så jeg faldt pladask for gotvedgymnastikkens fjedrende og svingende bevægelser, der skifter med musikkens rytme og tempo. I min undervisning lægger jeg vægt på en varieret brug af musik, der understøtter og giver energi til bevægelserne.

Jeg er uddannet bevægelsesunderviser og massør fra Gotvedinstituttet i 2022 og performer fra School of Stage Arts under egnsteatret Cantabile 2 i 2003. Jeg har tidligere arbejdet som performer, skuespiller og dukkefører i Danmark, men efter mange skønne år i branchen, to fødsler og et par skader, søgte jeg ind på Gotvedinstituttets uddannelse.

Jeg underviser på Gotvedinstituttet, men også gennem FOF samt i Folkehuset Absalon på Vesterbro. Jeg arbejder desuden som massør på en klinik i Rødovre. Derudover har jeg et par ugentlige Groove-hold forskellige steder i København og omegn. Groove er et dansekoncept, hvor man krydrer nogle simple trin, jeg guider, med sin egen personlige dansestil og bevægelse.

Telefon: 25853880

Email: tearoenne@hotmail.com