Anna Louise Holm

Bevægelsesglæden er i fokus i mine timer. Jeg varierer musikken og lader rytmerne inspirere, så den enkelte kan registrere, hvordan en bevægelse passer kroppen, og hvilket udtryk bevægelsen skal have. Vi kommer hele kroppen igennem og undervisninger indebærer rytmik, dans, kropsbevidsthed, bevægelighed, let puls, let styrke, balance og afspænding.

Bevægelse og sport har altid betydet meget for mig, og som ung voksen blev jeg bidt af dans. Især samba og salsa fangede mig, og jeg tilbragte en tid i Guatemala, hvor jeg dyrkede dansen. Med uddannelsen til bevægelsesunderviser og massør har det været muligt for mig at lære meget mere om krop og bevægelse samt at dedikere en stor del af min tid og arbejdsliv til noget, jeg holder af.

Jeg er uddannet bevægelsesunderviser og massør i 2010, og tog i 2014 en professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i formidling og kropsbevidsthed. Jeg har siden uddannet mig indenfor bevægelse, dans, kropsbehandling, terapi, healing og coaching. Jeg har tidligere undervist på Gigtskolen, i Folkehuset Absalon, hos Landsforeningen mod spiseforstyrrelse og selvskade, samt ved ungdomsskole.

Udover min undervisning på instituttet, underviser jeg gennem Gotvedforeningen og FOF. I mange år har jeg desuden givet massage og terapeutiske behandlinger i forskellige sammenhænge.

Email: annalouise.holm@gmail.com