Dorte Mølgaard

Dorte Mølgaard underviser på uddannelsen til bevægelsesunderviser og massør GotvedinstituttetUnderviser i Anatomi og bevægelsesanalyse

Uddannelse

  • Uddannet fysioterapeut i 1991
  • Kraniosakralterapeut i 1994
  • Master i pædagogisk udviklingsarbejde med speciale i “kroppens sansning og læring ud fra en neurofysiologisk vinkel” i 2013
  • Ydermere er jeg videreuddannet indenfor: Kognitiv terapi, Bunkans ressourceorienteret fysioterapi, Mckenzie rygbehandling, kinectic kontrol, GLAiD knæ, hofte og ryg, kinesiotapning, fascie og bindevævs behandling, prometheusmuskulo-skeletal medicin og forskellige manuelle behandlingsmetoder.

Beskæftigelse

Jeg har en lang og bred erfaring med behandling af kroppen. Jeg har udviklet min viden gennem kurser/efteruddannelse og gennem mit praktiske arbejde med mennesker i mere end 30 år.

Jeg er tidligere gymnast og danser, og har siden 1985 holdt kurser i og om gymnastik og bevægelse.

I de senere år er mine kurser og videre uddannelse blevet rettet mere mod teoretiske overvejelser og refleksioner over kroppens bevægemuligheder og begrænsninger. Jeg har i den sammenhæng taget kurser og efteruddannelse i nervesystemets funktioner og mit masterspeciale tog også afsæt i det fagområde. En kombination af de mere traditionelle videnskabelige teorier, nyere forskningsbaseret teorier og erfaringsbaseret viden og masser af praktisk arbejde med kroppen er mit faglige ståsted, hvorfra jeg underviser, behandler, rådgiver og superviserer.

Til daglig arbejder jeg på Privatklinikken (privatklinikken.com) og underviser på Gotveduddannelsen.

Tidligere beskæftigelse

Jeg har været tilknyttet fysioterapeutuddannelsens censorkorps fra 2016  til 2022. Og fra 2018 til 2021 arbejdede jeg for Det Kongelig Teater, hvor jeg varetog behandlinger af skuespillerne. På teateret lavede jeg også analyser af og gav rådgivning til det kropslige arbejde på udvalgte forestillinger.

Kontakt

Tlf: 26188804