Bliv bevægelsespædagog

2-årig videregående SU-godkendt uddannelse

Kunne du tænke dig et liv i bevægelse? Bliv bevægelsespædagog!

Uddannelsen er et fuldtidsstudium med en tæt sammenhæng mellem teori og praksis. På studiet får du undervisning i funktionel bevægelse, musisk bevægelse og dans og afspænding. Du bliver også undervist i psykologi og naturvidenskabelige fag som anatomi og fysiologi på højt niveau. Som en del af studiet bliver du også uddannet massør.

Du kan få SU til hele uddannelsen. Download studieordningen for at få detaljer om uddannelsens formål og indhold.

Kom til informationsmøde

Næste hold starter i september 2018. Du skal søge optagelse nu, da vi inden 1. juni skal nå at holde samtaler med alle ansøgere.

Kom til informationsmøde om uddannelsen torsdag den 17. maj kl. 17-18.30. Tilmeld dig mødet ved at sende en mail til uddannelsesleder Henriette Bolt på uddannelsen@gotved.dk. Du er altid velkommen til at kontakte Henriette Bolt på mobil 28 88 16 44 eller mail, hvis du er nysgerrig eller har spørgsmål.

Hvem tager uddannelsen?

Alle, der opfylder optagelseskravene til uddannelsen, kan søge ind. Vi møder typisk tre profiler blandt de studerende. Mennesker, der har dyrket gymnastik, yoga eller andre idrætsgrene hele livet. Personer, der ønsker at skifte et liv foran computeren ud med et liv i bevægelse, og personer, der allerede arbejder med bevægelse men mangler en solid grunduddannelse i undervisning.

Sådan søger du om optagelse

Søg optagelse på uddannelsen og læs om optagelseskriterierne her.

 

Få et unikt indblik i, hvordan det er at være studerende på Gotvedinstituttet. Se filmen her:

Bliv bevægelsespædagog! from Gotvedinstituttet on Vimeo.


Læs mere om uddannelsens formål og indhold >