Fra regnorm til anakonda

Den mandlige bækkenbunds muskler og funktion

293_632x356

Et kursus for mænd der vil have styr på musklerne og funktionen i og omkring bækkenet.
Den nyeste forskning viser, at det ikke kun er vores evne til at holde tæt der er afhængig af bækkenbundsmusklerne. En veltrænet bækkenbund gavner også rejsningen.

På dette kursus vil jeg gennemgå den grundlæggende anatomi og fysiologi, så alle får styr på hvordan vi er bygget op, samt hvordan det hele virker. Jeg vil gennemgå diverse øvelser for træning og afspænding af bækkenbunden. Det handler om at forbedre funktionen og om at genvinde tabt land.
Vi vil både arbejde med øvelser der træner bækkenbunden isoleret, og øvelser der træner det samarbejde som bækkenbunden har med resten af kroppen.
Vi vil beskæftige os med træningsopbygning, motivation og kontrol. Du vil få trænet din balance, stabilitet og styrke, og bækkenbunden spiller en væsentlig rolle i forhold til disse bevægelses kvaliteter.

Det vil altså være et kursus i at nuancere træningen af bækkenbunden og dens samarbejde med resten af kroppen. Jo mere kontrol du får over kroppen, jo mere frihed får du til at gøre hvad du har lyst til. Alle går hjem med et øvelsesprogram og kan fortsætte træningen med det samme.

Indholdet vil veksle mellem teori og øvelser, så medbring både papir, blyant og tøj til at bevæge dig i.


Underviser: Søren Ekman i Ny Sal.
Pris: 500 kr.
• Fredag 26. januar 2018 kl. 17.00-20.30. Tilmelding.