Gymnastik på Gotvedinstituttet

Få gymnastik-træning for voksne hver uge på dit faste hold. Tilmeld dig i dag og start straks.

Gymnastik på Gotvedinstituttet er motionsgymnastik for voksne. Vi giver dig varieret grundtræning af hele kroppen hver uge i Gymnastikhusets smukke sale.

Gymnastik skal være både effektivt og behageligt at lave, og det er gotvedgymnastik.
Her er et Træning og balance-hold i gang med ugens gymnastik

Derfor skal du vælge gymnastik hos os

 • Kroppens spændinger bliver løsnet
 • Du opnår mere styrke og stabilitet
 • Du bliver mere kropsbevidst
 • Udspænding og afspænding får dig i bedre balance
 • Du får samvær med de andre deltagere

Gymnastik-undervisning af høj kvalitet

De metoder, vi anvender på Gotvedinstituttet, inspireres af tidens trends og forandringer, men vi fastholder Helle Gotveds særlige gymnastikpædagogiske værdier om kroppens naturlige bevægelsesmønstre, når vi underviser i gymnastik for voksne. Alle undervisere har færdiggjort gotveduddannelsen i bevægelse og kroppens funktioner, og det er din garanti for høj kvalitet i undervisningen.

træning og balance kvinder gotvedgymnastik gotvedinstituttet
Med motionsgymnastik på Gotvedinstituttet får du ro, velvære og styrke i kroppen.
En tilstand, som styrker immunforsvaret og forebygger stress.

Sådan sammensætter vi gymnastik-træningen

Vores gymnastik-undervisning er sammensat af elementer som:

 • sving
 • koordinationsøvelser
 • fjedrende hop
 • løb
 • styrkeøvelser
 • udspænding og afspænding

Alle bevægelser er udvalgt på grund af deres positive effekt på kroppen. Sving blødgør dine muskler og dit bindevæv, så spændinger lettes. Koordination og krydsbevægelser er vigtige for hjernen. Hop og løb får pulsen op, samtidig med at det løsner og blødgør musklerne. Styrke- og stabilitetsøvelser hjælper dig med at bære din egen krop og udføre dit daglige arbejde uden skader, smerter eller spændinger. Udspænding og afspænding får din krop og dit sind i balance, så du er klar til den hverdag, der venter forude.

Gymnastik – træning uden overbelastning

Når vi bevæger os og lægger pres på kroppen, er overbelastningsskader en risiko. Men på Gotvedinstituttet er vi bevidste om, at udføre øvelserne i vores gymnastik-træning anatomisk og ergonomisk korrekt. Det vil sige, at vores bevægelser følger de bevægelsesmønstre, som kroppen oprindeligt er skabt til. Modstanden skal ikke være større eller tempoet hurtigere, end at kroppen kan bære det. Du vælger desuden gymnastikhold efter dit ønske til intensitet. Vi har inddelt vores hold i tre katogier, som du kan læse mere om her:

Puls og styrke – høj intensitet

Træning og balance – medium intensitet

Rolig træning – hensyntagende og lav intensitet

Glæden ved at gå på et gymnastikhold

Vi har over 50 gymnastikhold hver uge, og vi udbyder kun gymnastik for voksne. Udbuddet af holdtyper er bredt, og vi har gymnastik-træning for voksne i alle aldre og på forskellige niveauer. Seniorgymnastik og træning for ældre tilbyder vi i dagtimerne mellem 9 og 16. Holdtræning giver dig glæden ved samvær både før, under og efter gymnastik-undervisningen, og det aktiverer nogle vigtige centre i hjernen, når vi træner i samme rum og spejler os i hinanden.

Gymnastik på Gotvedinstituttet
Samarbejdsøvelser er en god måde at få os til at føle os mere motiverede og forbundne.

Find dit nye gymnastikhold

Uanset om du ønsker at gå til herre-gymnastik, dame-gymnastik eller på et mixhold, har vi et hold til dig. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas med både underviser, de andre deltagere og intensiteten på den gymnastik, vi laver. Vi har gjort det let for dig at sortere i vores hold, når du går ind på siden med gymnastikhold og kurser. Hvis du har brug for mere hjælp til at vælge det hold, du gerne vil starte på, kan du kontakte kontoret på mail, og de vil guide dig igennem udvalget af hold og finde det rette sammen med dig.