Gymnastik for voksne

Hos Gotvedinstituttet tilbyder vi gymnastik for voksne. Vi har mange forskellige gymnastikhold at vælge imellem, og vi tilbyder gymnastik til priser, hvor alle kan være med.

Se et lille udpluk af vores undervisning i puls og styrke på Gotvedinstituttet

Gymnastikhold for voksne

Vi har en masse forskellige gymnastikhold for voksne, som du kan tilmelde dig. Vi har både damegymnastik, herregymnastik og mixhold. De forskellige gymnastikhold varierer i intensitet og niveau, og derfor kan du højst sandsynligt finde et hold, som passer til dit udgangspunkt og dine ønsker. Vi har ligeledes seniorgymnastik, som er tilpasset den ældre målgruppe. Uanset hvilket gymnastikhold for voksne du vælger, kan du være sikker på at få en effektiv træning, som både giver varme i kroppen og smil på læben.

De ugentlige gymnastikhold byder på grundtræning og gennemarbejdning af hele kroppen. Din underviser sammensætter et alsidigt og varieret program fra gang til gang. Vores gymnastiktræning for voksne har som mål at hjælpe dig til en afspændt, stærk, fleksibel og velafbalanceret krop, så du får mere overskud i hverdagen. Hvis du ønsker at få særlig viden og øvelser til en specifik del af kroppen, fx bækkenbunden, fødderne eller ryggen, så tilbyder vi også endagskurser i dette.

Gymnastik

Få mere overskud med gymnastiktræning for voksne

Vil du styrke din fysiske og mentale sundhed og få mere energi i hverdagen? Når vi underviser voksne i gymnastik, er livsglæde og kropsbevidsthed en central del af hver enkelt gymnastiktræning. Hvad der er særligt ved gymnastik for voksne på Gotvedinstituttet er, at vi har et stort fokus på bevægelserne og ergonomien, når vi udvælger øvelser og planlægger programmet for det enkelte gymnastikhold. Vores gymnastik for voksne er opbyggende og giver dig en krop i balance.

Vores dygtige undervisere er alle uddannede fra Gotvedinstituttet og sørger for at guide dig sikkert igennem gymnastiktræningen for voksne, og der er mulighed for at tilpasse øvelserne til forskellige behov.

Vær aktiv gennem gymnastikken

Det er vigtigt at holde sig aktiv gennem hele livet for at opretholde en sund krop i balance. Gymnastik er en af de mest populære sportsgrene blandt både voksne og børn. Uanset om du har været vant til at dyrke gymnastik gennem hele livet, eller om du er nybegynder, byder vi dig hjertelig velkommen på Gotvedinstituttet. Kom med og dyrk gymnastik for voksne på Gotvedinstituttet i fællesskab med andre.

Har du spørgsmål til vores gymnastik for voksne eller svært ved at vælge, hvilket hold du skal tilmelde dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe og vejlede dig med at vælge det rette hold for dig.