Seniorgymnastik

Leder du efter et sted, hvor du kan gå til seniorgymnastik i Københavnsområdet? Hos Gotvedinstituttet har vi mange forskellige slags gymnastikhold for seniorer. Vi har både seniorgymnastik for mænd og kvinder hver for sig og sammen. Seniorgymnastikken har fokus på at træne hele kroppen, give dig mere overskud i hverdagen og samtidig gøre det sjovt at være aktiv. Seniorgymnastik er for dig, som gerne vil holde dig i gang og træne sammen med andre.

Vores seniorgymnastik og pensionistgymnastik foregår i Gymnastikhuset på Frederiksberg, og vi har gymnastikhold både morgen, formiddag og eftermiddag. Hos Gotvedinstituttet tilbyder vi gymnastiktræning for alle ældre, seniorer og pensionister – uanset om du er nybegynder eller har været vant til at lave gymnastik i mange år. Vi har ligeledes gymnastikhold for det yngre segment.

Godtvedgymnastik – også godt for ældre

Gotvedgymnastik er kendetegnet ved at hele kroppen arbejdes igennem til hver træning, og omdrejningspunktet er totalbevægelsen og øvelser, der er tilpasset kroppens naturlige bevægelsesmønstre. Totalbevægelse er øvelser, hvor flere af kroppens led er inddraget, for på den måde bliver øvelserne mere skånsomme, da belastningen bliver fordelt. Vi arbejder desuden meget med balancen, som bliver udfordret jo ældre vi bliver. Vores mål er, at du får en lettere og mere tryg dagligdag, fordi du bliver ved med at kunne bevæge dig frit rundt, gå på trapper, holde balancen på cyklen og komme op igen, hvis du falder.

Seniorgymnastik Gotvedgymnastik

Der er stor forskel på intensiteten på gymnastikholdene, så alt efter dine ønsker og behov, har vi med stor sandsynlighed et hold for dig, og som passer til dit niveau. Vi har både hold, hvor gymnastikøvelserne for seniorer foregår i et roligt tempo uden hop og løb og med god tid til den enkelte deltager, og gymnastikhold, hvor der er en højere intensitet og pulsen kommer højere op.

Fordele ved seniorgymnastik

Der er mange fordele ved en fysisk aktiv livsstil hos ældre og seniorer, og det er aldrig for sent at få mere bevægelse ind i hverdagen. Kroppen er en af de eneste maskiner, som har godt af og kun bliver bedre af at blive brugt. Seniorgymnastik bidrager både med at styrke krop, hjerne og fællesskab. Det hjælper dig med at holde dig i god fysisk form og gør dig i stand til at udføre dagligdagens gøremål, og samtidig sænker det risikoen for at komme til skade i hverdagen. Hvis du lider af smerter fra muskler og led, nedsat balance, eller hvis du blot ønsker at holde dig fysisk aktiv, vil seniorgymnastik være det rigtige valg for dig. Med seniorgymnastik holder du kroppen i gang og bevarer mobiliteten. Uanset hvor gammel man er, vil kroppen have godt af træning og fysisk aktivitet.

Seniorgymnastik på Gotvedinstituttet

På vores gymnastikhold for seniorer vil du opleve en øget styrke og ro i kroppen. Vi giver dig mulighed for at opretholde et sundt helbred gennem seniorgymnastik. Vi har kun gotveduddannede og dygtige undervisere, som guider dig sikkert igennem gymnastiktræningen, og der mulighed for at tilpasse øvelserne til forskellige behov. Seniorgymnastik er optimal som træning for ældre.

Tilmelding til gymnastik for ældre

Vil du træne din balance, koordination, kondition og styrke og opnå velvære og tryghed i hverdagen? Du kan læse nærmere om de enkelte hold herunder, se træningstidspunkter og vælge det gymnastikhold, som du har lyst til at være med på. Du har ligeledes mulighed for at kontakte os, hvis du mangler vejledning eller har nogle spørgsmål. Det er aldrig for sent at starte til gymnastik!