Søger du uddannelse? Kom til møde 17/5

Søger du uddannelse? Kom og tag pulsen på Gotved

Kunne tænke dig et liv i bevægelse? Så er uddannelsen til bevægelsespædagog noget for dig. På vores toårige uddannelse får du masser af viden på højt fagligt niveau: funktionel bevægelse, musisk bevægelse og dans og afspænding. Du bliver også undervist i psykologi og naturvidenskabelige fag som anatomi og fysiologi på højt niveau. Som en del af studiet bliver du uddannet massør.

Kom til informationsmøde torsdag den 17. maj kl. 17-18.30. Arrangementet er gratis og henvender sig til alle uddannelsessøgende, der overvejer at tage en kropslig og teoretisk funderet uddannelse.

Tilmeld dig på mail: uddannelsen@gotved.dk

Læs mere om uddannelsen her: http://www.gotved.dk/uddannelsen/

Læs mere om Puls og Styrke her: http://www.gotved.dk/gymnastikhold/

Hvem tager uddannelsen?

Alle, der opfylder optagelseskravene til uddannelsen, kan søge ind. Vi møder typisk tre profiler blandt de studerende. Mennesker, der har dyrket gymnastik, yoga eller andre idrætsgrene hele livet. Personer, der ønsker at skifte et liv foran computeren ud med et liv i bevægelse, og personer, der allerede arbejder med bevægelse men mangler en solid grunduddannelse i undervisning.

Har du ikke mulighed for at deltage den 17. maj, er du altid er velkommen på instituttet. Ring 28 88 16 44 eller skriv til uddannelsen@gotved.dk og få en aftale.

 

Bliv bevægelsespædagog! from Gotvedinstituttet on Vimeo.

 

Udgivet i aktuelt