På tur med Gotvedinstituttet i 2024

Vi har allerede planlagt flere dejlige ture i 2024. Hele to rejser til vidunderlige Skagen Strand Feriecenter og en enkelt til Møn Retreat. Her tilbyder vi aktive og bæredygtige ture til noget af den smukkeste natur, Danmark har at byde på. Med havbade, vandreture og gotvedgymnastik i det blå, synes vi selv, at vi har fundet opskriften på den ideelle ferie!

Retreat på Møn 3. til 5. maj 2024

Henriette Bolt står bag dette sansestimulerende weekendophold fra 3. til 5. maj på Møn Retreat med gotvedgymnastik, grøn mad, gåture, dans og filmvisning! 

Gotved Midsommer 17. til 21. juni 2024

Vi introducerer “Gotved Midsommer” i den lyse tid på Skagen Strand Feriecenter fra 17. til 21. juni. Her har Jette Hjulmand og Sirid Nolsøe planlagt et program, som byder på skøn bevægelse, fællesudflugter og aftener med sang og dans.Gotved Bootcamp 19. til 23. august 2024

Traditionen tro vil Henriette Bolt til august afholde sin årlige Gotved Bootcamp fra 19. til 23. august på Skagen Strand Feriecenter. Henriette sørger for et varieret program fyldt med velvære og med plads til gode snakke, vandreture og afslapning.