Gotvedmidsommer på Skagen

Forkælelse for krop og sjæl med Jette Lautrup Hjulmand og Sirid Nolsøe

OBS! Tilmeld dig ved at klikke på din ønskede husstørrelse nede i teksten.

Fem dage fulde af lys, gotvedbevægelse, musik, musik, musik, havbade og fællesskab!

Vi giver kroppen et skønt skub ind i sommeren – og nyder den bedste tid på året sammen.

Kroppen arbejdes igennem mindst to gange om dagen – dansende, legende og styrkende – til musik, der understøtter og motiverer bevægelse. Fra dag til dag sætter vi fokus på forskellige dele af kroppen – som hofter og bækkenbund, fødder, ryg og skuldre. Vi arbejder med koordination, parøvelser og sjove udfordringer. Undervisningen foregår ude på græs, eller i en stor hal i tilfælde af regnvejr.

Hver morgen inviterer vi til morgenstræk og let yoga på stranden. Der er også mulighed for vandgymnastik i varmtvandsbassin og efterfølgende sauna.

Nøgleordet for denne tur er fællesskab: Vi inviterer til at spise sammen, lave fælles udflugter (Skagen, Grenen, Råbjerg Mile) og aftener med fællessang og -dans. Vi har i mange år arrangeret ture sammen – det giver så fantastisk god energi at være mange sammen på et skønt sted og få bevægelse og musik i kroppen. Fællesskabet er altid en central del af vores ture, men man er selvfølgelig velkommen til at vælge til og fra undervejs.

Sidst men ikke mindst tilbyder vi begge massage alle dagene.

Vi håber på at se jer til lyse nætter, skønt samvær og bevægelse i det blå.

Om stedet

Vi skal bo på Skagen Strand Feriecenter i Hulsig, der ligger naturskønt cirka 12 km syd for Skagen – med 600 meter til Kattegat og 4 km til Vesterhavet.

2–5 personer deler hus – jo flere, des billigere. Der er køkken med køleskab, badeværelse, ovn og opvaskemaskine. Hvert hus består af et dobbeltværelse i stueetagen og to værelser ovenpå. Det ene er en åben hems. Vi spiser morgen- og aftensmad sammen i restauranten. Der er også en lille butik på stedet, som sælger snacks, øl, vin, kaffe, te samt lidt brød og pålæg.

Tilmelding og priser

Pris inklusive 4 nætter, sengelinned, velkomstkaffe, morgen – og aftenbuffet, undervisning og vandreture. Du skal selv betale for frokost.

Hus med 5 personer (3 dobbeltværelser): 4.600 kr. – tilmeld her.

Hus med 4 personer (3 dobbeltværelser): 4.800 kr. – tilmeld her.

Hus med 3 personer (3 dobbeltværelser): 5.200 kr. – tilmeld her.

Hus med 2 personer (2 dobbeltværelser): 5.950 kr. – tilmeld her.

Hus til 1 person: 8.200 kr. – tilmeld her.

Ekstradage kan tilkøbes for 650.- kr. ved at skrive til reception@skagenstrand.dk

OBS: Når du har tilmeldt dig, bedes du sende en mail til Henriettebolt@gotved.dk og orientere om, hvem du vil dele hus med, eller om du mangler en eller flere at dele hus med.

Afmeldingsregler

Ved afmelding 2 måneder før, returneres det fulde beløb minus et ekspeditionsgebyr på 500 kr.

Ved afmelding indtil 3 uger før returneres halvdelen af beløbet.

Ved afbud herefter returneres 1.800 kr. (for måltider og sengelinned)

Medbring

Tøj til uden- og indendørs gymnastik, badetøj, håndklæde til strandture, bløde grønne bolde (kan købes på Gotvedinstituttet) eller små ballstik-bolde. Hvis man er i bil, kan det anbefales at tage egen cykel med. Ellers er det muligt at leje cykler i Skagen lige ved stationen: https://skagen-cykeludlejning.dk/