Natur- og forkælelsestur er tilbage

Forkælelsesuge med Gotved vandreture

Vandreturen er fyldt op og udsat til foråret efter genåbning. 

Skal du med ud at gå? Vores populære vandreuge med ture i området omkring København er netop sat op igen i uge 5 næste år. Der er stadig pladser, men du skal skynde dig lidt …

Det var en udpræget succes, da Henriette Bolt sidste år valgte at iværksætte en vandreuge i uge 5. Det er en tid på året, hvor de fleste af os holder til indendørs og får alt for lidt frisk luft og for få solskinstimer. Derfor vil Henriette give os muligheden for at komme ud i den danske natur, på ganske klima-rigtig vis, i stedet for at flyve sydpå til varmen.

En gåtur og en god snak
Ugen står i samværets og forkælelsens tegn, og derfor er den gode samtale i højsædet, og der er arrangeret frokoster eller kaffe på lækre frokostrestauranter på vejen.

Turen er planlagt, så I både kommer forbi mark og igennem skov og får mulighed for at suge de lyse timer ud af de kølige vinterdage. Tempoet er rask gåtempo, og Henriette anbefaler, at du sørger for at komme i god gåform, inden turene starter.

Prisen er 100 kr. uanset, hvor mange af de fire ture, du ønsker at deltage i, og så opfordrer vi til, at I samtidig donerer 200 kr. til Gotvedinstituttet. Denne del af beløbet er fuldt fradragsberettiget.

Du kan læse mere om donationer og deres formål her.