Fyldt

Vandreture og forkælelsesuge i naturen

Vi tager vandrestøvlerne på og går ture i og omkring København. Vi skal nyde mark, skov og kyst og de få lyse timer udenfor og hvile benene og nyde en dejlig frokost eller middag på caféer eller restauranter på vejen.

Vil du med ud i den smukke, danske natur, som kun er en lille togtur væk fra København?

I februar debuterede Henriette Bolt som vandreguide, og da det var en ubetinget succes, har hun valgt at gentage det i uge 5 næste år. Det er rask bevægelse, den friske luft og det sociale samvær, som er målet med ugen.

Kroppen skal vækkes med motion, luft og mad

Vi skal vække vinterkroppen med duften af mark og skov og nyde de lyse timer, som årstiden kan byde på. Vi tager vandrestøvlerne på og går 4 forskellige ruter i og omkring København.

Henriette Bolt er turfører og guider rundt, og der skal traves og snakkes, mens vi nyder den danske vinterskov, åbne marker, søer og kyst. Vi vil hvile benene og nyde den medbragte madpakke eller en god frokostrestaurant på vejen.

Turene er på ca. 10 – 15 km og vil starte og slutte fra en togstation omkring København. Hver tur starter med let opvarmning, så kroppen er klar, og vi slutter med at stække de godt brugte ben.

Alle kan deltage – men træn lidt først

Det bliver en fantastisk uge med oplevelser og gode samtaler på de lange vandreture. Hvis du ikke er i vandreform, er det en god idé med lidt gå-træning i ugerne op til, så kroppen ikke bliver udmattet, og du risikerer skader.


Det koster samlet 100 kr. at deltage + en gave (fuldt fradragsberettiget) på 200 kr. til Gotvedinstituttet for alle ture.
Du bestemmer selv, hvor mange ture du vil deltage i. Frokost/middagen er for egen regning derudover.

Tilmelding:
100 kr. + gave på 200 kr. til Gotvedinstituttet

eller

100 kr.

Af hensyn til bordreservation på restauranterne, skal du sende en mail til Henriette på Uddannelsen@gotved.dk og fortælle, hvilke dage du ønsker at være med.


Program for ugen

 • Tirsdag:
  Ca. 12 km
  Starter på Vedbæk station kl.10. Vi vandrer til Arboretet i Hørsholm, hvor vi spiser den medbragte madpakke. Derfra går vi tilbage til Vedbæk station.
 • Onsdag:
  Ca. 10 km
  Vi mødes foran Holte station. Turen gennem Geels skov, over Ørholm til Brede, hvor vi spiser frokost på Brede Spisehus. Derefter går til Lyngby og tager toget tilbage derfra.
 • Torsdag:
  12 – 14 km
  Igen mødes vi kl.10 på Holte station, men på sø-siden. Turen går gennem Rude skov til Høsterkøb, hvor vi spiser vores medbragte madpakke. Derfra over Høje Sandbjerg til Gammel Holtegård, hvor der er mulighed for at købe en kop kaffe. Vi tager motorvejsbussen tilbage til byen.
 • Fredag: er finalen.
  Ca.10 km
  Turen går fra Klampenborg station kl.10. Vi går over Hjortekær til Rådvad og spiser frokost på Rådvad kro. Derfra går vi gennem Jægersborg hegn til Skodsborg station. Max. 20 deltagere per dag, så tøv ikke for længe med tilmelding. Ret til ændringer i programmet forbeholdes. Alle tilmeldte vil modtage en mail ca. en uge inden vi mødes. Vi håber at se gengangere såvel som nye deltagere.