Sund Bund

Et bækkenbundskursus for kvinder

Er du ny? Opret dig her!

Bækkenbunden skal være velkoordineret, stærk og udholdende. En velfungerende bækkenbund kan give dig en fornemmelse af kraft, energi, stabilitet og kontrol, hvilket er betydningsfuldt for hele kroppen. Hver gang trykket i bughulen forøges, spændes bækkenbundsmusklerne reflektorisk, vel at mærke hvis de er velkoordinerede og i balance.

På dette kursus lærer du at mærke din bækkenbund, og om bækkenbundsmusklerne arbejder som de skal. Du lærer, hvordan du får fat i de rette muskler og hvor meget træning, der skal til for at vedligeholde eller genskabe balancen i bækkenbunden.

Kurset henvender sig til dig, der lige har født, dig i overgangsalderen og dig, der har lyst til at forbedre sexlivet ved hjælp af bækkenbundstræning. Der kan være mange årsager til problemer med bækkenbunden, og ofte er der mere end én brik i puslespillet.

På kurset arbejder vi med at integrere bækkenbundstræningen i din hverdag. Du får forøget kropslig opmærksomhed og større teoretisk viden om bækkenbunden, og sammenhængen mellem bækkenbunden og kroppen som helhed bliver tydeligere og træningen bedre.