Fra regnorm til anakonda

Mandens bækkenbunds muskler og funktion

Er du ny? Opret dig her!

Har du problemer med at holde rejsningen? Og måske også problemer med inkontinens? Du er langt fra alene. Ca. halvdelen af alle mænd over 40 år oplever problemer med rejsningen i større eller mindre grad.

Men det er der råd for. Seriøs træning af bækkenbunden hjælper på både rejsningsproblemer og inkontinens. Når nu træner kondition, bliver blodgennemstrømningen i kroppen bedre. Træner du samtidig bækkenbunden, bliver det også lettere at holde rejsningen.

Bækkenbundstræning til mænd

Søren Ekman, direktør for Gotvedinstituttet, er uddannet bevægelsespædagog fra Gotvedinstituttet og har i tre årtier undervist mænd i bækkenbundstræning. Søren Ekman har skrevet en bog og produceret en dvd/streamingvideo med titlen ”Fra regnorm til anakonda”.

Søren Ekman holder mange kurser i bækkenbundstræning for mænd om året på Gotvedinstituttet, ligesom han er en efterspurgt underviser i samme kursus i hele landet.

Tag Fra regnorm til anakonda-kurset på Gotvedinstituttet, eller kontakt Søren Ekman for at booke et kursus: Skriv til ekman@gotved.dk

Du kan også tage enetimer hos Søren Ekman. Skriv til ekman@gotved.dk

Søren Ekman bliver ofte interviewet om “Fra regnorm til anakonda”-kurserne og hvorfor, det er vigtigt også for mænd at træne bækkenbunden. Hør interview med DR P4 her.

Bog

Køb bogen ”Fra regnorm til anakonda” 

Dvd/streaming

Køb eller stream dvd’en ”Fra regnorm til anakonda”

Prøv øvelserne i Fra regnorm til anakonda

Her kan du se nogle af de bækkenbundsøvelser, vi laver på kurset “Fra regnorm til anakonda”