Vandreuge med Henriette Bolt

Vandreture

Hvert år planlægger Henriette Bolt en uge med vandreture i landet. I år går turene Nord for København og ligger i uge 5 – altså fra mandag den 29. januar til fredag den 2. februar med en indlagt hviledag onsdag den 31. januar. 

Ugen er tænkt som et alternativ til rejser, der indebærer lang transport og belastning af klimaet og i stedet er fokus på at opleve den danske vinterskovs skønhed i selskab og snak. Undervejs er der planlagt frokoststop på diverse vandreruters lokale spisesteder.

Prisen er 200 kr. + eventuel donation.

Donation til Gotvedinstituttet 

For at Gotvedinstituttet kan bevare sin status som almennyttig, erhvervsdrivende fond – en status der er altafgørende for vores eksistens – skal vi årligt modtage mindst 100 gaver af minimum 200 kr. Vi er selvfølgelig taknemmelige for alle beløb, men gaver på (mindst) 200 kr. er særligt vigtige for os. Ønsker du at give et mindre beløb, vil det være en stor hjælp for os, hvis du kan slå dig sammen med andre, så I til sammen giver 200 kr.  

Pengene anvendes til fordel for instituttets formål: At videreføre Helle Gotveds gymnastikpædagogiske arbejde i Gymnastikhuset til priser, hvor almindelige mennesker kan være med.  

Læs mere om donationer her: https://www.gotved.dk/information/donationer/  

Vi er meget taknemmelige for al den støtte, vi modtager!