Senioridræt

Er du interesseret i at starte med at dyrke senioridræt? På Gotvedinstituttet har vi mange forskellige slags gymnastikhold, hvor du som senior har mulighed for at være med. Læs videre og bliv klogere på, om seniorgymnastik på Gotvedinstituttet er noget for dig.

Idræt for ældre og seniorer 60+

Det særlige med vores idrætsgymnastik er, at vi har særligt fokus på konstruktionen og sammensætningen af bevægelser og øvelser, så disse følger kroppens naturlige bevægelsesmønstre. Vi vægter det højt, at øvelserne på alle vores hold, herunder vores træning for ældre, bliver udført ergonomisk og anatomisk korrekte. Således sikrer vi dig høj kvalitet i undervisningen, og at belastningen bliver mere skånsom og fordelt ud over flere af kroppens led.

Se et lille udpluk af vores undervisning i Træning og balance på Gotvedinstituttet

Pensionist idræt i København

Vores idræt for ældre og seniorer giver dig en varieret grundtræning af hele kroppen. Vi har specifikt to gymnastikhold, hvor undervisningen er tilrettelagt som senioridræt for at imødekomme den ældre aldersgruppe. Dette er Træning og balance og Rolig træning. Idræt for pensionister, seniorer og førtidspensionister ligger i dagtimerne mellem 9 og 16. Der er både mixhold, herrehold og damehold.

Det indeholder senioridræt:

  • Opvarmning med sving og stræk
  • Sving og balanceøvelser
  • Styrkeøvelser
  • Op og ned fra gulv for at styrke ben og balance
  • Udspænding
  • Afspænding
Rolig træning mænd gotvedgymnastik Gotvedinstituttet

Derfor skal du dyrke senioridræt

Ved at deltage på et af vores hold gør du dig selv en tjeneste, da det bidrager til at vedligeholde din krops bevægelighed, balanceevne, kondition og styrke. Dette vil ligeledes bidrage til øget velvære og være gavnlig i forbindelse med at udføre gøremål i dagligdagen og bevare kroppens muskel- og knoglestyrke.

Det er et ønske for langt de fleste ældre at opretholde sin mobilitet og fortsætte med at lave de ting, som betyder noget for den enkelte – uanset om det så er at have overskud til at besøge familie, rejse eller være fysisk aktiv. Hvis du gerne vil kunne klare hverdagen mange år i fremtiden, bør du prioritere at være aktiv, hvilket du blandt andet kan gøre ved at starte til senioridræt.

Bor du i København, og er du interesseret i at starte med at dyrke senioridræt, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde det rette hold.