To spændende barretræningskurser i efteråret

Barretræning og bevægelse Gotvedinstituttet

Vi sætter fokus på barretræning og har hele to forskellige barretræningskurser på programmet i november og december.

Den 19. november ser en helt ny type barretræning dagens lys på Gotvedinstituttet. I spidsen for dette kursus står Louise Søgaard Nielsen, som med sin baggrund i den klassiske ballet, vil forene de to discipliner: klassisk ballet og gotvedgymnastik.

Når kroppen er varmet op ved barren og på måtten, skal vi også prøve kræfter med små spring, balanceøvelser og enkelte dansetrin over gulv. Under opvarmningen introduceres teknikken bag de forskellige bevægelser, som alle har til formål at gøre os klar til de dansende totalbevægelser, som vi skal prøve ude på gulvet efter opvarmningen.

Som en ekstra, men ikke uvæsentlig, detalje, så udføres alle øvelser til klassisk musik.

Kom med på dette spændende, elegante og nye kursus 19. november:

Workshop med Joan Sandbak

Måske kender du allerede Joan Sandbak Petersens kursus “Gotved barretræning”. Et af de mest populære kursusforløb, vi tilbyder på Instituttet. Hvis ikke, så har du nu en fantastisk mulighed for at stifte bekendtskab med hendes dynamiske version af barretræning kombineret med gotvedgymnastik og styrkende øvelser.

Den 3. december afholder hun en workshop, hvor du får en skøn gennemarbejdning af kroppen. Gotved Barretræning er effektiv styrketræning for hele kroppen, hvor du opbygger smidighed, balance og en smuk kropsholdning. Du får trænet din kropsstamme (core), så du undergår at falde sammen eller spænde op i ryggen i din hverdag. Er du vant til at bevæge dig og tage din krop alvorligt, kunne denne workshop lige være noget for dig!

Kom med på Joans workshop den 3. december: