Støt Gotvedinstituttet

Hjælp Gotvedinstituttet med at udbrede sund bevægelse. Mobilepay 200 kr. til 19239 i dag

Gotvedinstituttet har en gavekonto, der anvendes til fordel for Gotvedinstituttets formål: At videreføre Helle Gotveds gymnastikpædagogiske arbejde i Gymnastikhuset til priser, hvor almindelige mennesker kan være med.

Indsamlingsformål

Hjælp os med at styrke sundheden og via gymnastikken skabe velvære for krop og sjæl. Vores mission er at udbrede gotvedgymnastikken via hold, kurser, rejser og ikke mindst uddannelsen til Krop & bevægelseslærer. Vi ønsker, at flere skal have gavn af vores motionsform, der passer til alle uanset kropsligt udgangspunkt.

Sådan donerer du

Du kan donere til Gotvedinstituttet ved pengeoverførsel til registreringsnummer 8401 konto 1184508
eller via Mobilepay til 19239

200 kroner er den vigtigste donation

Vi er selvfølgelig taknemmelige for alle beløb, men gaver på mindst 200 kr. er særligt vigtige for os. Det skyldes, at Fonden Gotvedinstituttet har status som almennyttig, erhvervsdrivende fond i henhold til ligningslovens §8A, og at fonden for at bevare denne status årligt skal modtage mindst 100 gaver af minimum 200 kr. Ønsker du at give et mindre beløb, vil det være en stor hjælp for os, hvis du kan slå dig sammen med andre, så I til sammen giver 200 kr.

Alle beløb giver fradrag

Alle gaver op til 15.000 kr. er fradragsberettigede. Hvis du ønsker fradrag, er det vigtigt, at du skriver dit CPR-nummer som meddelelse ved betalingen, så vi kan dokumentere gaven over for SKAT. Det kan du gøre både i netbank og på Mobilepay.

Gives gaven til Gotvedinstituttet i forbindelse med et testamente, er denne fritaget for arveafgift.

Firmaer
Firmaer kan også få fradrag for indbetalte gaver f.eks. som led i markedsføring: “Vi støtter Gotvedinstituttets bevægelsespædagogiske arbejde”. Kontakt direktør Søren Ekman for at indgå en aftale.

Har du spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 35 35 16 50 eller skriv til ekman@gotved.dk

Journalnummer for Gotvedinstituttets godkendelse: 01650.
Se indsamlingsregnskab for 2022/2023