Ekspertviden udefra: To nye kurser i foråret

Skulder og bindevæv

Som noget helt nyt præsenterer Gotvedinstituttet to nye kurser i foråret med eksterne undervisere. Vi har udvalgt underviserne på baggrund af deres ekspertise på de specifikke områder, og på baggrund af at de allerede er velkendte ansigter i huset for mange. Vi glæder os til at give vores deltagere adgang til al den viden og erfaring, som netop disse undervisere har at byde på.  

Kursus for undervisere: Skulder og bindevæv

Dorte Mølgaard er fysioterapeut/Master’s degree & kraniosakralterapeut samt mangeårig underviser på gotveduddannelsen, og 13. marts afholder hun et kursus for undervisere i Skulder og bindevæv. Her får du svaret på, hvad nervesystemet, led, muskler og bindevæv har med skulderens muligheder og problemer at gøre. Kurset er rettet mod dig, som vil have genopfrisket eller øget din teoretiske og praktiske viden om skulderen og dens funktion til brug i din egen praksis eller i undervisning.

Kursus til dig med osteoporose

Har du osteoporose og mangler viden og råd til din træning i hverdagen, så er vores andet nye kursus 1. maj perfekt til dig. Underviseren, Magnus Bendtsen, er Cand.scient. i idræt og arbejder på Videnscenter for Knoglesundhed. Han har også indtil for nylig undervist på uddannelsen i fysiologi. Hans store viden og erfaring inden for træning med osteoporose bringer han videre på kurset, og du lærer, hvordan du trygt kan fortsætte med at styrke din krop på en hensigtsmæssig måde.