Donér

Hjælp Gotvedinstituttet med at udbrede sund bevægelse

Hjælp os med at styrke sundheden og via gymnastikken skabe velvære for krop og sjæl i befolkningen. Vores mission er at udbrede gotvedgymnastikken via hold, kurser, rejser og ikke mindst uddannelsen til bevægelsespædagog. Flere skal have gavn af vores motionsform, der rummer alle mennesker uanset kropsligt udgangspunkt.

Gotvedinstituttet modtager ikke offentlig støtte. Instituttet har derfor en gavekonto, der pt. går til markedsføring af Gotvedinstituttets aktiviteter overfor nye målgrupper.

Vi bliver glade for alle beløb, men gaver på 200 kr. er meget vigtige for os. Det skyldes, at Gotvedinstituttet er godkendt efter ligningslovens §8A til at modtage gaver med fradrag for giveren. Ifølge SKAT er forudsætningen, at Gotvedinstituttet årligt skal modtage mindst 100 gaver à 200 kr. Ønsker du at give et mindre beløb, vil det være en stor hjælp for os, hvis I er flere, der til sammen giver 200 kr.

Sådan donerer du
Du kan donere til Gotvedinstituttet ved pengeoverførsel til registreringsnummer 8401 konto 1184508
eller via Mobilepay til 19239.

Alle beløb giver fradrag
Alle gaver er fradragsberettigede op til 15.000 kr. Hvis du ønsker fradrag, er det vigtigt, at vi får dit CPR-nummer sammen med betalingen, så vi kan dokumentere gaven over for SKAT.

Gives gaven i forbindelse med et testamente, er arv til Gotvedinstituttet fritaget for arveafgift.

Firmaer
Firmaer kan opnå fradrag for indbetalte gaver f.eks. som led i markedsføring; “Vi støtter Gotvedinstituttets bevægelsespædagogiske arbejde”. Kontakt Gotvedinstituttet for at indgå en aftale

Har du spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 35 35 16 50 eller skriv til ekman@gotved.dk

Her kan du se indsamlingsnævnets liste over anmeldte indsamlinger

Journalnummer for Gotvedinstituttets godkendelse: 01650.