Træn med osteoporose – nyt forløb

Foredrag om osteoporose på Gotvedinstituttet

Vil du gerne prøve en træningsform, som er tilpasset et liv med osteoporose, så er vores nye træningsforløb måske noget for dig. 

“Træningsforløb med osteoporose” fra 7.-21. september er et nyt tiltag for dig, som gerne vil have et fast ugentligt træningstidspunkt med osteoporose-venlige øvelser.

Sådan er træningen på forløbet

Underviser Akiko Muir kombinerer gotvedgymnastik og styrketræning og har fokus på opbygning og vedligeholdelse af kroppens knogler og muskler, som netop er vigtigt, når man har eller ønsker at forebygge osteoporose. I skal gennemarbejde kroppen med blandt andet sving og stræk hver gang, så træningen er en helstøbt motionsoplevelse.

Lær mere på endagskurset

Undervisningen på træningsforløbet er motionsbaseret, og det teoretiske omkring træning og osteoporose fylder mindre, men hvis du vil vide mere om træningsprincipperne og videnskabelige fund omkring træning og osteoporose, anbefaler vi, at du kombinerer forløbet med endagskurset “Træning med osteoporose” 3. september med Magnus Bendtsen, Cand. Scient. i Idræt, ansat ved Videncenter for Knoglesundhed.