Teaterforestilling på Gotvedinstituttet: Moving a memory

Moving a memory teaterforestilling Gotvedinstituttet

OBS! Forestillingen er afholdt. Du kan læse mere og se fotos og video på linket herunder. 
Kom med til en forestilling på Gotvedinstituttet, som gruppen Convoi Exceptionel står bag, der udfordrer dine følelser omkring gymnastiksalen. Der er ledige billetter lørdag og søndag 7.-8. august.

Husker du tilbage på gymnastiksalen og motion på skoleskemaet med glæde? Eller vækker tankerne om tiden i den mørke sal med ribber, reb og ringe et lettere ubehag i kroppen? Måske har du senere i livet (gen)fundet glæden ved bevægelse og samvær på de lakerede gulve i den høje sal.

MOVING A MEMORY er en forestilling og udstilling, som tager udgangspunkt i alle de følelser, minder og fænomener, som følger med vores brug af gymnastiksalen. Den nordiske gymnastiksal er et symbol på den sunde krop, som er blevet disciplineret og trænet til at opnå et godt helbred. Gruppen bag forestillingen ønsker at udfordre gymnastisksalens autoritet og fylde den med et andet sprog. Det er en invitation til at bevæge dit minde.

Værket er skabt af Convoi Exceptionnel i samarbejde med billedkunster Maiken Bent, koreograf og danser Wayson Poon og komponist og musiker Paul Yip. På scenen er danserne Linette Stamp Christensen og Kingsan Lo.