Prøv Rolig træning gratis

Rolig træning kvinder på Gotvedinstituttet gotvedgymnastik

Vil du prøve vores Rolig træning helt gratis, så har vi i samarbejde med Frederiksberg Kommune gjort tre træningsvideoer gratis tilgængelige for alle.

Frederiksberg Sundhedscenter står bag konceptet Tryg træning, som er en træningsmulighed for alle, der ikke kan forlade deres hjem, men som både har gavn af og lyst til at dyrke motion alligevel. Gotvedinstituttet har valgt at støtte op om dette fine tiltag og give alle mulighed for at prøve gotvedgymnastik i en hensyntagende version. Du finder tre forskellige videoer med træningsprogrammer på cirka 50 minutter hver.

En aktiv hverdag for alle

Rolig træning er egnet for alle, men især tiltænkt dig, som enten er gang med at genoptræne efter en skade, eller som har nået en alder, hvor intensiteten i træningen skal lidt ned. Fordelen ved online gymnastik er imidlertid, at du selv bestemmer, om du vil gøre øvelserne mere udfordrende ved fx at komme længere ud i øvelserne og finde tungere vægte frem, eller om din krop har brug for det modsatte.

Rolig træning er hensyntagende træning og perfekt til dig, der gerne vil dyrke gotvedgymnastik
og holde din balance, styrke og fleksibilitet ved lige.

Hvis det er noget for dig

Hvis du finder ud af, at Rolig træning er noget for dig, og du på et tidspunkt får mulighed for at komme hjemmefra, så har vi flere gymnastikhold på Gotvedinstituttet hver uge, som netop tilbyder Rolig træning. Her er ekstra tid sat af til hver lektion, og så er der færre på holdene, så der er god tid til alles behov.