NYHED! Gotvedgymnastik – nu som podcasts

Gotvedinstituttet podcasts få det bedre med gotvedgymnastik hjemmetræning

Har du drømt om at få mere gotvedgymnastik ind i din hverdag derhjemme, så har du nu den perfekte mulighed.

Det er med stolthed, at Gotvedinstituttet i denne uge kan præsentere omverdenen for 10 fantastiske podcasts, med gotvedgymnastik som hjemmetræning. Udgivet i samarbejde med forlaget Saga under Lindhardt og Ringhof.

Få det bedre

Den nye serie af podcasts hedder “Få det bedre – med gotvedgymnastik” og indeholder ti forskellige programmer, der kommer hele kroppen igennem. Alle afsnit er skrevet og indtalt af direktør, Søren Ekman, og uddannelsesleder, Henriette Bolt, og de fører under kyndig vejledning lytteren igennem programmer som Puls og styrke, koordination og dans, bækkenbundstræning, fodtræning og vejrtrækningsøvelser.

En lang tradition

Det er ikke første gang, at landet har kunnet lægge øre til gotvedgymnastik og følge med i øvelserne hjemme i stuen. Igennem flere årtier var det Helle Gotveds stemme, der førte lytterne rundt i bevægelserne i radioen hver uge. Programmet hed “Ha’ det bedre” og var meget populært helt til det sidste.

Gotvedgymnastik for alle

De to erfarne bevægelsespædagoger, der i år kan fejre 25 år sammen i ledelsen af Gotvedinstituttet, kommer hele paletten af gotvedgymnastik igennem – og alle kan være med. Glæd dig selv og din krop, og lad dig føre gennem øvelser, der skaber balance, energi og indre ro.

Her kan du købe vores podcasts

Du finder serien som podcast, hvor du ellers køber eller streamer lydbøger og podcasts. Eksempelvis:

eReolen.dk
Saxo.com
Bogreolen.dk
Bog-ide.dk
Podimo (app)