Infomøde: Skal du vælge uddannelse?

Uddannelsen til bevægelsespædagog på Gotvedinstituttet

Onsdag den 25. marts 2020 kl. 18.30 – 20 holder vi informationsmøde om uddannelsen til bevægelsespædagog.

Brænder du for at undervise i bevægelse og hjælpe andre til en lettere hverdag? Som bevægelsespædagog kan du både undervise, behandle og rådgive andre i de sunde bevægelser og kroppens funktioner.

På infomødet kan du høre meget mere om, hvordan uddannelsen er sammensat, og hvad du kan bruge den til bagefter. Du får desuden et indtryk af det smukke, gamle gymnastikhus, hvor uddannelsen holder til.  

Den bliver ofte kaldt “uddannelsen, der ændrer dit liv”, og det er der mange gode grunde til. På vores toårige uddannelse får du undervisning på højt fagligt niveau i funktionel bevægelse, musisk bevægelse og dans og afspænding. Du bliver også undervist i psykologi og naturvidenskabelige fag som anatomi og fysiologi på højt niveau. Som en del af studiet bliver du også uddannet massør.

Tilmeld dig infomødet på uddannelsen@gotved.dk Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til uddannelsesleder Henriette Bolt. Mødet afholdes i vores smukke gymnastikhus på Vodroffsvej 51 på Frederiksberg.

Vi glæder os til at se dig!

Læs mere om uddannelsen her.